DŽIUGAS – puikus draugijos sūris, kurį skanaujant neprailgsta laikas, ir pokalbių kamuoliai mezgasi vienas po kito, džiugindami sielą. Net mažas tvirto ir kieto sūrio gabalėlis pamalonina gomurį pikantišku stiprumu, lengvu aitrumu ir maloniai sutraška subtiliais kalcio druskų kristalėliais. Tačiau įvairaus brandinimo DŽIUGAS pasižymi skirtingomis skonio subtilybėmis.
DŽIUGAS – gardaus, ypatingo skonio sūrio vardas. Kietasis fermentinis sūris brandinamas 12, 18, 24, 36 ir 48 mėnesius. Dėl unikalios patentuotos technologijos ir naudojamų raugų kultūrų kompozicijos šis sūris ilgo brandinimo metu nepraranda kokybės ir įgauna tik jam būdingas išskirtines savybes. Puikus skonis ir aukščiausia kokybė, derinama su originaliomis pakavimo idėjomis, suteikia sūriui DŽIUGAS išskirtinumo.