Artišokų tyrė su sūriu DŽIUGAS
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasVidutinis
Trukmė45 min.
Porcijų kiekis2
AutoriusMarkas Audibertas
Ingredientai
1 valgomasis šaukšteli virtų artišokų
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
3 skiltelės česnako
1 svogūnas
½ stiklinės tarkuoto sūrio DŽIUGAS®
1 stiklinė nuriebinto pieno
truputis petražolių
Paruošimas

Nusausinti ir smulkiai supjaustyti artišokus. Puode įkaitinti aliejų, apkepti svogūną ir česnakus. Įpilti pieną ir kaitinti iki virimo. Sudėti pusę tarkuoto sūrio ir virti, kol išsilydys sūris. Sudėti artišokus ir išmaišyti.

Padalinti į 4 puodelius ar dubenėlius, tinkamus orkaitei. Apibarstyti likusiu sūriu „Džiugas“. Penkias minutes kepti orkaitėje labai aukštoje temperatūroje.

Tiekti su skrudintos duonos riekėmis arba duona su sviestu. Skanaus!



4 brandinimų kietasis sūris „Džiugas“ po 100 g. skaldyti maišeliuose, medinė serviravimo lentelė ir 4 serviravimo indeliai

20.99 €


DŽIUGAS MIX PASTA tarkuotų sūrių mišinys makaronams

2.39 €


Kietas sūris DŽIUGAS® tarkuotas skiedrelėmis

1.29 €

Jūsų
krepšelis
  • Cart