Bulvių košė su kietuoju sūriu
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasLengvas
Trukmė25 min.
Porcijų kiekis4
AutoriusAuthor
Ingredientai
1 kg bulvių
300 ml pieno
80 g sviesto
1,5 arbatinio šaukštelio tarkuotų muskato riešutų
40 g sūrio DŽIUGAS®
Žiupsnelis druskos
Sauja šviežių žolelių (petražolių, bazilikų)
Paruošimas

Bulves nuskuskite, smulkiai supjaustykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje.Išvirusias nukoškite.

Pieną užvirkite su sviestu ir muskatų riešuto drožlėmis. Supilkite pusę verdančio pieno į bulves ir viską sutrinkite. Tuomet supilkite likusį pieną ir dar kartą gerai sutrinkite iki švelnios masės, kol neliks bulvių gabalėlių.

Į paruoštą košę įmaišykite smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį DŽIUGAS® ir smulkintas žoleles.

Patiekite iš karto. Skanaus!



Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 36 mėn. Gourmet. Sveriamas.




Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 18 mėn. Piquant. Sveriamas.




Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 36 mėn. Gourmet. Sūrio galva



Jūsų
krepšelis
  • Cart