Bulvių košė su kietuoju sūriu
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasLengvas
Trukmė25 min.
Porcijų kiekis4
AutoriusAuthor
Ingredientai
1 kg bulvių
300 ml pieno
80 g sviesto
1,5 arbatinio šaukštelio tarkuotų muskato riešutų
40 g sūrio DŽIUGAS®
Žiupsnelis druskos
Sauja šviežių žolelių (petražolių, bazilikų)
Paruošimas

Bulves nuskuskite, smulkiai supjaustykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje.Išvirusias nukoškite.

Pieną užvirkite su sviestu ir muskatų riešuto drožlėmis. Supilkite pusę verdančio pieno į bulves ir viską sutrinkite. Tuomet supilkite likusį pieną ir dar kartą gerai sutrinkite iki švelnios masės, kol neliks bulvių gabalėlių.

Į paruoštą košę įmaišykite smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį DŽIUGAS® ir smulkintas žoleles.

Patiekite iš karto. Skanaus!



Kietasis sūris DŽIUGAS Extra aged (120 mėn. brandinimo)

152 €


Kietasis sūris DŽIUGAS Luxurious, brandintas 48 mėn. medinėje dėžutėje. Sūrio galva

86.55 €
Graviravimas


Kietas sūris „Džiugas“ brandintas 48 mėn. skaptuotas medinėje dėžutėje

86.55 €
Graviravimas

Jūsų
krepšelis
  • Cart