„Cezario“ salotos su kietuoju sūriu Džiugas
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasLengvas
Trukmė15 min.
Porcijų kiekis1
Ingredientai
1 valgomasis šaukšteli garstyčių
1 žiupsnelis 36 mėn. brandinto tarkuoto sūrio DŽIUGAS®
1 ančiuvis
½ skiltelės česnako
Pagal skonį alyvuogių aliejaus
Pagal skonį druskos
Pagal skonį pipirų
Paruošimas

Suplėšykite romaninės salotos lapelius.

Pasigaminkite padažo: šaukštą garstyčių, gerą žiupsnį 36 mėn. brandinto tarkuoto sūrio „Džiugas“, vieną ančiuvį, pusę skiltelės česnako susmulkinkite virtuviniu smulkintuvu, tuomet lėtai maišydami pilkite ypač tyro alyvuogių aliejaus, kol gausite padažo konsistenciją.

Patiekite su vyšniniais pomidorais bei skrebučiais, pakepintais su aliejumi ir česnaku.

Apibarstykite stambiomis 36 mėn. sūrio „Džiugas“ drožlėmis.



Kietasis sūris DŽIUGAS Mild, brandintas 12 mėn. (tarkuotas)

1.29 €


Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 12 mėn. Mild. Ketvertukas.




DŽIUGAS MIX SALAD tarkuotų sūrių mišinys salotoms

2.39 €

Jūsų
krepšelis
  • Cart