Cukinijų maltinukai su sūriu DŽIUGAS
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasVidutinis
Trukmė45 min.
Porcijų kiekis26
Ingredientai
200 g ryžių
100 g tarkuoto sūrio DŽIUGAS®
100 g kalakutienos kumpio
100 g tepamo sūrio „Beladeta“
2 kietai virti kiaušiniai
1 kiaušinis
50 g miltų
džiūvesėlių
Paruošimas

Receptą sukūrė specialiai mūsų puikiam lietuviškam kietam sūriui DŽIUGAS garsus virtuvės virtuozas iš Ispanijos Markas Audibertas!

Dvidešimt minučių virti ryžius, sudėti cukinijas, tepamą sūrį, sūrį „Džiugas“, susmulkintus kiaušinius, supjaustytą kumpį, ir, pabaigoje, miltus. Pasūdyti ir papirinti. Iš gautos masės formuoti maltinukus, apvolioti juos išplaktame kiaušinyje, po to džiūvėsėliuose. Kepti karštame aliejuje.



Kietasis sūris DŽIUGAS Mild, brandintas 12 mėn. (trupintas)

1.75 €


Kietas sūris DŽIUGAS® tarkuotas skiedrelėmis

1.29 €


Sūrio DŽIUGAS firminis peiliukas

1.99 €

Jūsų
krepšelis
  • Cart