Dilgėlių pesto su kietuoju sūriu DŽIUGAS
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasLengvas
Trukmė30 min.
Porcijų kiekis10
AutoriusSkirmantė Mockevičienė
Ingredientai
2 stiklinės nuplautų ir smulkiai supjaustytų dilgėlių
½ stiklinės kedro riešutų
½ stiklinės tarkuoto sūrio DŽIUGAS®
2 česnako skiltelės
½ stiklinės alyvuogių aliejaus
1 valgomasis šaukštas citrinos sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį juodųjų pipirų
Paruošimas

Sudėti dilgėles, kedro branduolius, sūrį, smulkintas česnako skilteles, citrinos sultis, pagardinti druska bei pipirais, supilti pusę kiekio aliejaus ir sutrinti iki vientisos masės. Supilti likusį aliejų ir išmaišyti.

Skanaus!



Kietasis sūris DŽIUGAS, brandintas 12, 18 ir 24 mėnesius, medus ir firminis molinis indelis

13.05 €


Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 18 mėn. Piquant. Sūrio galva.




4 brandinimų kietasis sūris „Džiugas“ po 100 g. skaldyti maišeliuose, medinė serviravimo lentelė ir 4 serviravimo indeliai

20.99 €

Jūsų
krepšelis
  • Cart