Dviejų sūrių sausainiukai
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasLengvas
Trukmė30 min.
Porcijų kiekis2
Ingredientai
50 g sviesto
50 g kietojo sūrio DŽIUGAS®
50 g čederio sūrio
pagal skonį kajeno pipirų
Paruošimas

Sūrius sutarkuoti smulkia (burokine) tarka, sviestą sukapoti mažais gabaliukais, miltus sumaišyti su kajeno pipirais. Išminkyti ir uždengus palikti šaldytuve pusvalandžiui.

Vėliau tešlą plonai iškočioti, supjaustyti ar išspausti formele norimos formos sausainukus ir kepti įkaitintoje iki 180 C temp. orkaitėje apie 10 minučių.

Atvėsinti ant grotelių.



Kalėdinis Kietasis sūris DŽIUGAS Gourment, brandintas 36 mėn.

6.39 €


Kietasis sūris DŽIUGAS Delicate, brandintas 24 mėn. (su medumi)

13.35 €


DŽIUGAS MIX SALAD tarkuotų sūrių mišinys salotoms

2.39 €

Jūsų
krepšelis
  • Cart