Dviejų sūrių sausainiukai
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasLengvas
Trukmė30 min.
Porcijų kiekis2
Ingredientai
50 g sviesto
50 g kietojo sūrio DŽIUGAS®
50 g čederio sūrio
pagal skonį kajeno pipirų
Paruošimas

Sūrius sutarkuoti smulkia (burokine) tarka, sviestą sukapoti mažais gabaliukais, miltus sumaišyti su kajeno pipirais. Išminkyti ir uždengus palikti šaldytuve pusvalandžiui.

Vėliau tešlą plonai iškočioti, supjaustyti ar išspausti formele norimos formos sausainukus ir kepti įkaitintoje iki 180 C temp. orkaitėje apie 10 minučių.

Atvėsinti ant grotelių.



Kietasis sūris DŽIUGAS Gourment, brandintas 36 mėn.

6.39 €


Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 18 mėn. Piquant. Sūrio galva.




4 brandinimų kietasis sūris „Džiugas“ po 100 g. skaldyti maišeliuose, medinė serviravimo lentelė ir 4 serviravimo indeliai

20.99 €

Jūsų
krepšelis
  • Cart