Įdarytas baklažanas su kietuoju sūriu DŽIUGAS
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasLengvas
Trukmė30 min.
Porcijų kiekis2
AutoriusBeata Barauskaitė
Ingredientai
2 saujos tarkuoto sūrio DŽIUGAS
50 g chorizo dešros
1 pomidoro
50 g špinatų
1 paprikos
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
1 baklažano
Paruošimas

Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.

Baklažaną šiek tiek išskobiame ir išskobtas dalis smulkiai sukapojame. Baklažanų laivelius patepame alyvuogių aliejumi, pabarstome druska ir pipirais, dedame ant skardos ir kepame 8-10 min.

Tuo metu įkaitiname keptuvę, įpilame šiek tiek aliejaus ir kepiname chorizo dešros gabalėlius apie 2-3 min. Sudedame papriką, išskobtą baklažanų minkštimą, pomidorą ir kepiname dar kelias minutes. Pabaigoje sudedame špinatus.

Nuimame keptuvę nuo ugnies ir suberiame pusę sūrio, įberiame druskos ir pipirų. Išmaišome ir šaukštų dedame į apkeptas baklažanų puseles. Pabarstome likusiu sūriu ir kepame orkaitėje dar apie 6-10 min.



Kietasis sūris DŽIUGAS Mild, brandintas 12 mėn. (tarkuotas)

1.29 €


Kietasis sūris DŽIUGAS tarkavimui su sūrio trintuve

6.66 €


Kietasis sūris DŽIUGAS Delicate, brandintas 24 mėn. (trupintas)

2.31 €

Jūsų
krepšelis
  • Cart