Kietojo sūrio „Džiugas“ pudingas su Prosciutto kumpiu
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasVidutinis
Trukmė44 min.
Porcijų kiekis1
Ingredientai
96 ml grietinėlės
32 ml pieno
1 skiltelė česnako
30 g 18 mėn. brandinimo kietojo sūrio DŽIUGAS®
2 kiaušiniai
20 ml alyvuogių aliejaus
16 šparagų ūglių
½ citrinos
12 griežinėlių prosciutto kumpio
½ prancūziškojo batono
pagal skonį druskos
Paruošimas

Pusę mišinio pilkite į puodą, dėkite kapotą česnaką, berkite smulkiai tarkuotą „Džiugą“, druskos ir leiskite užvirti.
Virkite 1 min., o nukėlę nuo ugnies karštą mišinį suplakite.

Likusį pieną ir grietinėlę išplakite su 1 kiaušiniu bei antro kiaušinio tryniu ir nuolat plakdami sumaišykite šaltą ir karštą mišinius. Supilkite skystį į formeles (2/3 tūrio) ir kepkite vandens vonelėje iki 165 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20–25 min.

Išėmę iš orkaitės, leiskite pudingui atvėsti vandenyje ir tik tada išimkite. Patiekite prie šparagų, išvirtų su šlakeliu alyvuogių aliejaus ir citrina, paskrudinto batono ir Prosciutto kumpio juostelių. Skanaus!



Kalėdinis Kietasis sūris DŽIUGAS Gourment, brandintas 36 mėn.

6.39 €


Kietas sūris DŽIUGAS® tarkuotas skiedrelėmis

1.29 €


DŽIUGAS MIX PASTA tarkuotų sūrių mišinys makaronams

2.39 €

Jūsų
krepšelis
  • Cart