Kietojo sūrio „Džiugas“, špinatų ir kedrinių pinijų dešrelės su pastarnokų koše
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasVidutinis
Trukmė60 min.
Porcijų kiekis2
Ingredientai
100 g 12 mėn. brandinimo kietojo sūrio DŽIUGAS®
100 g kedrinių pinijų
220 g baltos duonos džiūvėsėlių
100 g smulkintų špinatų
2 skiltelės česnako
500 g pastarnokų šaknų
100 g grietinėlės
100 g pieno
30 g sviesto
truputį aliejaus
pagal skonį druskos ir pipirų
truputį balzaminio kremo
Paruošimas

Įpilkite šlakelį aliejaus ir gautą masę gerai išmaišykite. Dėkite ją dalimis ant maistinės plėvelės, suspauskite ir formuokite dešreles. 15 min. palaikykite jas šaldytuve, kad sustingtų.

Tuo tarpu paruoškite košę. Piene su trupučiu vandens išvirkite pastarnokus. Baigiant virti supilkite grietinėlę, pagardinkite druska, pipirais, sviestu ir sutrinkite iki vientisos masės.

Prieš patiekdami dešreles trumpai apkepkite su šlakeliu aliejaus, supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir pašlakstykite balzaminiu kremu. Komponuokite su pastarnokų koše. Skanaus!



Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 36 mėn. Gourmet. Sveriamas.




Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 18 mėn. Piquant. Sūrio galva.




Kietas sūris DŽIUGAS brandintas 12 mėn. Mild sveriamas



Jūsų
krepšelis
  • Cart