Krevetės trapioje tešloje su sūriu DŽIUGAS
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasLengvas
Trukmė30 min.
Porcijų kiekis2
Ingredientai
500 g išlukštentų krevečių
6 trapūs sausainiai ar krekeriai
3 valgomieji šauštai alyvuogių aliejaus
2 valgomieji šauštai tarkuoto sūrio DŽIUGAS®
2 česnako skiltelės, pjaustytos juostelėmis
petražolės
Paruošimas

Sumalti sausainius ir sumaišyti su supjaustytu česnaku bei tarkuotu sūriu DŽIUGAS, palikti.

Krevetes apie 5 minutes kepti alyvuogių aliejuje. Galima papildomai įdėti vieną aštrųjį pipirą. Nupilti aliejaus perteklių, supilti dalį mišinio ir šiek tiek apkepti.

Tiekti keptuvėlėse, apibarstant likusiu mišiniu, valgyti nedelsiant. Skanaus!



Kietasis sūris DŽIUGAS, brandintas iki 12 mėn. (raikytas)

1.99 €


Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 24 mėn. Delicate. Sūrio galva.




Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 36 mėn. Gourmet. Sveriamas.



Jūsų
krepšelis
  • Cart