Marinuotas kietasis sūris “Džiugas”
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasLengvas
Trukmė60 min.
Porcijų kiekis1
Ingredientai
200 g kietojo sūrio DŽIUGAS®
200 ml kokybiško alyvuogių aliejus
¼ arbatinis šaukštelis rūkytos paprikos
¼ arbatinis šaukštelis susmulkintų paprikos dribsnių
3 nuluptos ir sutraiškytos peiliu česnako skiltelės
4 šakelės šviežių rozmarinų
4 šakelės šviežių čiobrelių
Paruošimas

Į švarų stiklainį supilkite aliejų, rūkytą papriką, paprikos dribsnius ir česnakus. Sudėkite prieskonines žoleles ir galiausiai, gabaliukais sulaužytą sūrį. Apverskite stiklainį aukštyn kojomis ir palaikykite 1 minutę, kad aliejus pasiskirstytų.

Užsuktą stiklainį dėkite į šaldytuvą ir laikykite bent vieną valandą. Sūrį marinuoti galite iki dviejų savaičių – taip jis įgaus daugiau skonio.

Patiekite kambario temperatūros.

Toks sūris tinka užkandžiams vienas, juo skanu pagardinti salotas. Kartu su sūriu į stiklainį galite įdėti ir alyvuogių – turėsite puikių užkandžių asorti.



Kietasis sūris DŽIUGAS Gourmet, brandintas 36 mėn. (trupintas)

2.89 €


Kietas sūris „Džiugas“ brandintas 48 mėn. skaptuotas medinėje dėžutėje

86.55 €
Graviravimas


Kietasis sūris DŽIUGAS, brandintas 12, 18 ir 24 mėnesius, medus ir firminis molinis indelis

13.05 €

Jūsų
krepšelis
  • Cart