Pertrinta kazlėkų sriuba su kietu sūriu DŽIUGAS
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasLengvas
Trukmė45 min.
Porcijų kiekis2
AutoriusAušra Leniauskienė
Ingredientai
kietojo sūrio DŽIUGAS®
2 ~ 3 bulvių
200 – 300 g moliūgo
1 svogūnas
1 morka
1 valgomasis šaukštas sviesto
2 – 3 saujos kazlėkų arba kitokių grybų
šviežio čiobrelio
1 šakelė petražolės
50 ml grietinėlės
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
1 l naminio daržovių ar paukštienos sultinio
Paruošimas

Grybus nuvalyti ir 10 – 15 min virti pasūdytame vandenyje. Į verdantį daržovių ar vištienos sultinį sudėti kubeliais supjaustytas bulves. Joms šiek tiek apvirus, sumesti pjaustytus moliūgo gabalėlius. Įmesti petražolę. Ant sviesto pakepinti rupiai kapotą svogūną su tarkuota morka. Daržovėms suminkštėjus, ten pat suberti apvirtus, pasmulkintus grybus ir dar šiek tiek „patroškinti“. Suberti kapotus čiobrelius. Keptuvės turinį sukrėsti į puodą su sultiniu bei daržovėmis ir pavirinti, kol daržovės visiškai išvirs. Sutrinti smulkintuvu ir vėl užvirinti. Suberti tarkuotą sūrį DŽIUGAS, maišant pakaitinti, kol sūris ištirps. Pagardinti druska. Patiekti su šlakeliu grietinėlės ir maltais pipirais.



Kietasis sūris DŽIUGAS Piquant, brandintas 18 mėn.

2.89 €


Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 36 mėn. Gourmet. Sūrio galva




Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 18 mėn. Piquant. Sūrio galva.



Jūsų
krepšelis
  • Cart