Pica su kietuoju sūriu ir kumpiu
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Ingredientai
500 g miltų
1 šaukštelis cukraus
žiupsnelis drukos
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
7 g sausų mielių
375 ml šilto vandens
alyvuogių aliejaus
200 g sūrio DŽIUGAS
1 balzaminio acto
1 medaus
2 svogūnai
100 g šaltai rūkyto kumpio
Paruošimas

Iš miltų suformuokite kraterį. Į vidų įdėkite druskos, cukraus, įpilkite alyvuogių aliejaus, su šiltu vandeniu sumaišytas mieles. Šakute iš lėto įmaišykite miltus iš šonų. Baikite minkyti rankomis iki vientisos masės. Išminkytą tešlą įdėkite į dubenį, uždenkite rankšluosčiu ir palikite 1 val. pakilti (tešla padvigubės).

Pakilusią tešlą lengvai paminkykite, suformuokite 4 lygius gabalėlius ir iškočiokite – turi išeiti 20-25 cm skersmens blynai. Tada dėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir pakepinkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Kai svogūnai suminkštės, įpilkite balzaminio acto ir sudėkite
medų, druską ir pipirus, viską išmaišykite ir dar minutėlę pakepinkite.

Picos padą patepkite aliejumi, užberkite sūrio, sudėkite svogūnus, supjaustytą kumpį. Kepkite 200 0C įkaitintoje orkaitėje apie 25 min. arba, kol sūris išsilydys, o picos kraštai gražiai paruduos. Patiekite su žalumynais.



Kietasis sūris DŽIUGAS Mild, brandintas 12 mėn. (trupintas)

1.75 €


Kietasis sūris DŽIUGAS Luxurious, brandintas 48 mėn. lagamino formos medinėje dėžutėje

86.55 €
Graviravimas


Kietasis sūris DŽIUGAS Mild, brandintas 12 mėn.

4.34 €

Jūsų
krepšelis
  • Cart