Pomidorų, kietojo sūrio ir sluoksniuotos tešlos apkepėlė (tart’a)
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasVidutinis
Trukmė45 min.
Porcijų kiekis6
Ingredientai
400 g šaldytos sluoksniuotos mielinės tešlos
500 g vyšninių pomidorų
100 g juodųjų alyvuogių
100 g kietojo sūrio DŽIUGAS®
truputis alyvuogių aliejaus
pagal skonį šviežių bazilikų lapelių
truputis miltų
Paruošimas

Sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Lakštus aptepkite alyvuogių aliejumi. Pusę sūrio smulkiai sutrupinkite ir apibarstykite lakštų viršų, šonus palikdami tuščius. Tuomet dėkite per pusę perpjautus vyšninius pomi- dorus, supjaustytas alyvuoges. Kepkite iki 190 0C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. arba, kol tešlos viršus taps gražios auksinės spalvos. Iškepusias apkepėles apibarstykite likusio sūrio gabalėliais, šonus patepkite alyvuogių aliejumi ir patiekite su šviežiais bazilikų lapeliais.



Kietasis sūris DŽIUGAS, brandintas iki 12 mėn. (raikytas)

1.99 €


Kietasis sūris DŽIUGAS Gourmet, brandintas 36 mėn. (trupintas)

2.89 €


Kietasis sūris DŽIUGAS Mild, brandintas 12 mėn.

2.60 €

Jūsų
krepšelis
  • Cart