Prancūziškas batonas, užkeptas su sūriu, česnakais ir čiobreliais
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasLengvas
Trukmė30 min.
Porcijų kiekis2
Ingredientai
100 g prancūziško batono
50 g sviesto
80 g kietojo sūrio DŽIUGAS®
2 skiltelės česnako
čiobrelių
Paruošimas

Prancūzišką batoną įpjaukite riekelėmis, bet neperpjaukite iki galo. Sumaišykite sviestą, smulkiai sutarkuotą sūrį DŽIUGAS, česnaką ir pjaustytus žalumynus. Šia mase pripildykite prancūziško batono įpjovas. Kepkite orkaitėje, kol patiekalas taps aukso spalvos. Tiekdami į stalą atlaužkite kraštinę riekelę, kad kiekvienas galėtų lengvai atsilaužti po gabalėlį. Tokį prancūzišką batoną patogu vežtis į išvyką.



Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 18 mėn. Piquant. Sveriamas.




DŽIUGAS MIX SALAD tarkuotų sūrių mišinys salotoms

2.39 €


Kietasis sūris DŽIUGAS, brandintas 12, 18 ir 24 mėnesius, medus ir firminis molinis indelis

13.05 €

Jūsų
krepšelis
  • Cart