Sausainukai su kietuoju sūriu DŽIUGAS ir čiobreliais
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasLengvas
Trukmė60 min.
Porcijų kiekis6
AutoriusRūta Masiulytė
Ingredientai
115 g sviestio
100 g tarkuoto sūrio DŽIUGAS®
250 ml miltų
¼ valgomojo šaukšto pipirų
1 valgomasis šaukštas džiovinto čiobrelio
Paruošimas

Sviestą sumaišyti su pipirais. Įberti miltus ir tarkuotą sūrį Džiugas. Išmaišyti ir išminkyti. Dėti į šaldytuvą ir palaikyti apie pusvalandį. Iš tešlos iškočioti lakštą, išpjauti norimos formos sausainukus. Apibarstyti čiobreliais ir kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Paprasčiau ir nebūna!



DŽIUGAS MIX PASTA tarkuotų sūrių mišinys makaronams

2.39 €


Kietasis sūris DŽIUGAS Piquant, brandintas 18 mėn. (trupintas)

2.02 €


Kietasis sūris DŽIUGAS, brandintas 12, 18 ir 24 mėnesius, medus ir firminis molinis indelis

13.05 €

Jūsų
krepšelis
  • Cart