Sausainukai su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir čiobreliais

Ingredientai

  • 115 g
    sviesto
  • 100 g
    tarkuoto kieto sūrio DŽIUGAS
  • 250 ml
    miltų
  • 1/4 valgomojo šaukšto
    pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas
    džiovinto čiobrelio

Paruošimas

Sviestą sumaišyti su pipirais. Įberti miltus ir tarkuotą sūrį Džiugas. Išmaišyti ir išminkyti. Dėti į šaldytuvą ir palaikyti apie pusvalandį. Iš tešlos iškočioti lakštą, išpjauti norimos formos sausainukus. Apibarstyti čiobreliais ir kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Paprasčiau ir nebūna!

PANAŠŪS Receptai

Gardi sūrio DŽIUGAS® idėja

Karpačio su sūriu DŽIUGAS®

Velyku boba su sūriu DŽIUGAS®

Makaronų užkepėlė su daržovėmis ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Šiltos miško grybų salotos su lazdynų riešutais ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Marinuotas kietasis sūris DŽIUGAS®

Omletas su kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Trinta pomidorų sriuba su kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Pica su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir kumpiu

Kepti sumuštiniai su vištiena arba kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

×

Klausk sūrio Džiugas eksperto

Jūsų asmens duomenys yra renkami ir tvarkomi, siekiant įvertinti Jūsų interneto projekto poreikius ir pateikti UAB „Čia Market tinkamiausią pasiūlymą. Užpildydami šią formą, Jūs sutinkate kad su mūsų "Privatumo Politikoje" aprašytomis taisyklėmis