Sausainukai su kietuoju sūriu DŽIUGAS ir čiobreliais
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasLengvas
Trukmė60 min.
Porcijų kiekis6
AutoriusRūta Masiulytė
Ingredientai
115 g sviestio
100 g tarkuoto sūrio DŽIUGAS®
250 ml miltų
¼ valgomojo šaukšto pipirų
1 valgomasis šaukštas džiovinto čiobrelio
Paruošimas

Sviestą sumaišyti su pipirais. Įberti miltus ir tarkuotą sūrį Džiugas. Išmaišyti ir išminkyti. Dėti į šaldytuvą ir palaikyti apie pusvalandį. Iš tešlos iškočioti lakštą, išpjauti norimos formos sausainukus. Apibarstyti čiobreliais ir kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Paprasčiau ir nebūna!



Sūrio DŽIUGAS skonio slėpiniai

130 €


Kietas sūris „Džiugas“ brandintas 48 mėn. skaptuotas medinėje dėžutėje

86.55 €
Graviravimas


Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 12 mėn. Mild. Sūrio galva.



Jūsų
krepšelis
  • Cart