Produkto
Ingredientai
2 vidutinės morkos
2 saliero stiebai
1 brokolis
1 didelė raudona paprika
100 g šparaginių pupelių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas graikinių riešutų aliejaus
1 šaukštelis sėmenų aliejaus
40 g skaldytų graikinių riešutų
50 g sūrio DŽIUGAS
žiupsnelis druskos
žiupsnelis pipirų
Paruošimas

Visas daržoves supjaustykite gražiais vienodo dydžio gabalėliais. Sūdytame verdančiame vandenyje atskirai kiekvieną iš daržovių apvirkite po maždaug 5 min. ir iš karto perdėkite į šaltą vandenį su ledukais, kad sustotų virimo procesas.

Daržovės iš išorės taps minkštos, tačiau viduje liks dar šiek tiek traškios ir išlaikys savo formą. Atvėsintas daržoves nusausinkite virtuviniu rankšluosčiu ir sudėkite į bendrą dubenį. Sumaišykite su aliejais, skaldytais riešutais, pagardinkite druska ir pipirais. Patiekite ant viršaus apibarstę sūriu.



Kietasis sūris DŽIUGAS Mild, brandintas 12 mėn.

4.34 €


Kietasis sūris DŽIUGAS Mild, brandintas 12 mėn. (tarkuotas)

1.29 €


Kietasis sūris DŽIUGAS Delicate, brandintas 24 mėn. (su medumi)

13.35 €

Jūsų
krepšelis
  • Cart