Produkto
Ingredientai
2 vidutinės morkos
2 saliero stiebai
1 brokolis
1 didelė raudona paprika
100 g šparaginių pupelių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas graikinių riešutų aliejaus
1 šaukštelis sėmenų aliejaus
40 g skaldytų graikinių riešutų
50 g sūrio DŽIUGAS
žiupsnelis druskos
žiupsnelis pipirų
Paruošimas

Visas daržoves supjaustykite gražiais vienodo dydžio gabalėliais. Sūdytame verdančiame vandenyje atskirai kiekvieną iš daržovių apvirkite po maždaug 5 min. ir iš karto perdėkite į šaltą vandenį su ledukais, kad sustotų virimo procesas.

Daržovės iš išorės taps minkštos, tačiau viduje liks dar šiek tiek traškios ir išlaikys savo formą. Atvėsintas daržoves nusausinkite virtuviniu rankšluosčiu ir sudėkite į bendrą dubenį. Sumaišykite su aliejais, skaldytais riešutais, pagardinkite druska ir pipirais. Patiekite ant viršaus apibarstę sūriu.



Sūrio DŽIUGAS skonio slėpiniai

130 €


Kietasis sūris DŽIUGAS Luxurious, brandintas 48 mėn. lagamino formos medinėje dėžutėje

86.55 €
Graviravimas


Kietasis sūris DŽIUGAS, brandintas 12, 18 ir 24 mėnesius, medus ir firminis molinis indelis

13.05 €

Jūsų
krepšelis
  • Cart