Skrebučiai su voveraitėmis ir kietuoju sūriu DŽIUGAS
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasVidutinis
Trukmė42 min.
Porcijų kiekis2
AutoriusAušra Leniauskienė
Ingredientai
3 ~ 5 valgomieji šaukštai smulkinto sūrio DŽIUGAS®
1 valgomasis šaukštas sviesto
2 skiltelės česnako
80 g saulėgrąžų sėklų
1 sauja šviežio baziliko
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį alyvuogių aliejaus
1 ilgas prancūziškas batonas
truputis alyvuogių aliejaus
250 g šviežių voveraičių
Paruošimas

Voveraites nuvalykite, jei įmanoma, neplaukite. Pakepinkite ant sviesto kartu su viena kapota česnako skiltele, tik nekepkite per ilgai (kol išgaruos kepant susidaręs skystis), kad netaptų lyg guminės. Pagardinkite druska ir pipirais o poto atvėsinkite. Ataušusius grybus susmulkinkite peiliu kartu su likusia česnako skiltele ir bazilikais. Įpilkite šiek tiek aliejaus, įberkite smulkiai tarkuoto sūrio, įberkite sausoje keptuvėje paskrudintų saulėgrąžų branduolių. Gerai išmaišykite ir paragaukite, jei reikia, pagal skonį dar pagardinkite druska, pipirais ar aliejumi. Duoną supjaustykite riekelėmis, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir paskrudinkite orkaitėje. Uždėkite voveraičių pagardo ir patiekite su šviežiai paraugintais agurkais.



Kietasis sūris DŽIUGAS, brandintas 12, 18 ir 24 mėnesius, medus ir firminis molinis indelis

13.05 €


Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 36 mėn. Gourmet. Sūrio galva




Kietas sūris DŽIUGAS brandintas 12 mėn. Mild sveriamas



Jūsų
krepšelis
  • Cart