Skrebutis (brusketa) su keptomis vynuogėmis
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Ingredientai
kekė raudonų vynuogių
itališkos duonos
125 g rikotos sūrio
1 citrinos nutarkuotos žievelės
druskos
alyvuogių aliejaus
40 g sūrio DŽIUGAS
šviežių čiobrelių
Paruošimas

Vynuoges nuraškykite nuo kekės, sudėkite į kepimo formą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite druska. Viską išmaišykite ir kepkite 200 0C 7 min. Duoną supjaustykite riekelėmis, aptepkite abi puses alyvuogių aliejumi ir pakepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol įgaus gražų atspalvį. Rikotos sūrį sumaišykite su
citrinos žievelėmis ir žiupsneliu druskos.

Ant paskrudintos duonos užtepkite rikotos sūrio, uždėkite kelias keptas vynuoges, apibarstykite kietuoju tarkuotu sūriu ir papuoškite keliais čiobrelių lapeliais.



Sūrio DŽIUGAS firminis peiliukas

1.99 €


Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 24 mėn. Delicate. Sveriamas.




Sūrio DŽIUGAS abėcėlė (vaikams)

50 €

Jūsų
krepšelis
  • Cart