Sūrio krepšeliai su avokadu ir mėtomis
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasLengvas
Trukmė30 min.
AutoriusAuthor
Ingredientai
pagal skonį tarkuoto sūrio DŽIUGAS®
pagal skonį mėtos
pagal skonį citrinų sulčių
pagal skonį česnako
pagal skonį aitriosios paprikos
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Paruošimas

Prinokusį avokadą pertrinkite (taip pat tiks ir apvirti švieži ar šaldyti žirneliai), įlašinkite žaliųjų citrinų sulčių, įdėkite smulkiai sukapoto česnako, aitriosios paprikos, šviežios mėtos, įberkite druskos ir pipirų. Patiekite keptuose švelnaus skonio „Džiugo“ sūrio krepšeliuose ir ant džiovintų čiobrelių „lizdelio“. Kaip kepti sūrio „Džiugas“ traškučius ir krepšelius Sutarkuokite sūrio „Džiugas“, paberkite jo sluoksnį ant kepimo popieriaus ir kepkite 180 C temperatūros orkaitėje, iki gražiai apskrus. Ištrauktus iš orkaitės dar šiltus sūrio blynelius dėkite ant apverstų stikliukų ar taurių, kad gautumėte norimą formą. Iš iškeptų sūrio blynelių suvyniokite cilindro ir kt. formos skanėstus. Galite laisvai improvizuoti ir kepti įvairaus dydžio, su skirtingomis sėklomis (sezamų, aguonų, saulėgrąžų, moliūgų), migdolų lapeliais sūrio krepšelius ar tiesiog traškučius. Juos gardžiai kramss Jūsų svečiai. Honoratos Lyndo receptas (Žurnalas GERAS SKONIS 2013 m. ruduo)



Kietasis sūris DŽIUGAS Special aged 100 mėn brandinimo (ketvirtis ~1kg)

122 €


Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 12 mėn. Mild. Ketvertukas.




Kietasis sūris DŽIUGAS Luxuriuos 48 mėn brandinimo

6.99 €

Jūsų
krepšelis
  • Cart