Sūrio, medaus ir džiovintų vaisių, virtų vyne, desertas
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Ingredientai
100 g sūrio DŽIUGAS
2 šaukštai skysto medaus
1 šaukštelis aguonų
40 g mėgstamų skaldytų riešutų
100 g džiovintų slyvų
60 g džiovintų spanguolių
60 g džiovintų abrikosų
400 ml baltojo vyno
2 cinamono lazdelės
2 anyžiaus žvaigždės
8 gvazdikėliai
2 figos
šviežių čiobrelių
Paruošimas

Sūrį sulaužykite maždaug 1 cm dydžio gabalėliais. Dubenėlyje jį sumaišykite su medumi ir aguonomis, smulkiai skaldytais riešutais. Džiovintus vaisius ir uogas, prieskonius ir vyną sudėkite į puodą.

Viską užvirkite ir pavirkite 20 min. Lėkštę, kurioje patieksite, apšlakstykite šiltu medumi, gražiai išdėliokite į keturias dalis
perpjautas figas, sūrį su medumi ir virtus džiovintus vaisius bei uogas.

Patiekite su desertinėmis šakutėmis ar smeigtukais kaip desertą.



Kietasis sūris DŽIUGAS, brandintas 12, 18 ir 24 mėnesius, medus ir firminis molinis indelis

13.05 €


Kietas sūris DŽIUGAS® tarkuotas skiedrelėmis

1.29 €


Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 18 mėn. Piquant. Sveriamas.



Jūsų
krepšelis
  • Cart