Sūrio, medaus ir džiovintų vaisių, virtų vyne, desertas
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Ingredientai
100 g sūrio DŽIUGAS
2 šaukštai skysto medaus
1 šaukštelis aguonų
40 g mėgstamų skaldytų riešutų
100 g džiovintų slyvų
60 g džiovintų spanguolių
60 g džiovintų abrikosų
400 ml baltojo vyno
2 cinamono lazdelės
2 anyžiaus žvaigždės
8 gvazdikėliai
2 figos
šviežių čiobrelių
Paruošimas

Sūrį sulaužykite maždaug 1 cm dydžio gabalėliais. Dubenėlyje jį sumaišykite su medumi ir aguonomis, smulkiai skaldytais riešutais. Džiovintus vaisius ir uogas, prieskonius ir vyną sudėkite į puodą.

Viską užvirkite ir pavirkite 20 min. Lėkštę, kurioje patieksite, apšlakstykite šiltu medumi, gražiai išdėliokite į keturias dalis
perpjautas figas, sūrį su medumi ir virtus džiovintus vaisius bei uogas.

Patiekite su desertinėmis šakutėmis ar smeigtukais kaip desertą.



Kietojo sūrio DŽIUGAS suvenyrinis rinkinys

15.99 €


Sūrio DŽIUGAS skonio slėpiniai

130 €


Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 12 mėn. Mild. Ketvertukas.



Jūsų
krepšelis
  • Cart