Suvertos cezario salotos
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasVidutinis
Porcijų kiekis1
Ingredientai
1 guželė romaninių salotų
250 g vyšninių pomidorų
70 g duonos skrebučių
100 g kietojo sūrio DŽIUGAS®
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
2 sūdyti ančiuviai aliejuje
2 valgomieji šaukštai citrinų sulčių
1 arbatinis šaukštelis dižono garstyčių
1 arbatinis šaukštelis vusterio padažo
25 g tarkuoto sūrio DŽIUGAS®
2 valgomieji šaukštai majonezo
1 valgomasis šaukštas grietinės
2 valgomieji šaukštai vandens
pagal skonį druskos
1 skiltelė česnako
Paruošimas

Jei tokio aparato neturite, į dubenėlį dėkite susmulkintus česnakus ir ančiuvius, užpilkite šaukštą aliejaus, šlakelį citrinų sulčių, tada šaukštu gerai viską pertrinkite, kad pasidarytų košelė. Tuomet dėkite garstyčias, Worcesterio padažą, dar citrinų sulčių, majonezo, grietinės, vandens ir Džiugo sūrį, viską gerai išmaišykite. Druskos greičiausiai neprireiks, nes ančiuviai sūrūs. Nuplaukite pomidorus ir salotas. Susmulkinkite salotas į mažus keturkampius gabaliukus ir sumaišykite su Cezario padažu. Ant medinių iešmelių pirmiausia verkite salotas, pomidorų ir tada skrebučius. Paguldykite vėrinukus lėkštėje, kurioje patieksite ir pabarstykite tarkuotu „Džiugo“ sūriu, pabarstykite druska ir pipirais. Prieš patiekiant trumpai palaikykite šaldytuve.



Sūrio DŽIUGAS abėcėlė (vaikams)

50 €


Kietasis sūris DŽIUGAS, brandintas 12, 18 ir 24 mėnesius, medus ir firminis molinis indelis

13.05 €


Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 36 mėn. Gourmet. Sūrio galva



Jūsų
krepšelis
  • Cart