Šviežių figų ir baklažanų užkandis su kietuoju sūriu DŽIUGAS
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasLengvas
Trukmė45 min.
Porcijų kiekis1
Ingredientai
baklažanas
figos
pagal skonį citrinos sulčių
pagal skonį cukrus
pagal skonį pipirai
pagal skonį druska
pagal skonį tarkuoto sūrio DŽIUGAS®
Paruošimas

Susmulkinkite graikinius arba makadamijų riešutus, pakepinkite kedrinių pinijų, įpilkite natūralaus medaus. Įtarkuokite 12 mėn. brandinto sūrio „Džiugas“, įberkite džiovintų spanguolių. Įdaru prikimškite kepto sūrio tūteles. Produktų proporcijas maišykite pagal savo nuožiūrą: jei norisi sūriau, įtarkuokite daugiau sūrio, jei norisi saldžiau – įdėkite daugiau medaus, o jei rūgščiau – spanguolių. Užkandukus patiekite įsmeigtus ant medaus korio ar natūralaus bičių vaško.

Kaip kepti sūrio „Džiugas“ traškučius ir krepšelius:

Sutarkuokite sūrio „Džiugas“, paberkite jo sluoksnį ant kepimo popieriaus ir kepkite 180 C temperatūros orkaitėje, iki gražiai apskrus. Ištrauktus iš orkaitės dar šiltus sūrio blynelius dėkite ant apverstų stikliukų ar taurių, kad gautumėte norimą formą. Iš iškeptų sūrio blynelių suvyniokite cilindro ir kt. formos skanėstus. Galite laisvai improvizuoti ir kepti įvairaus dydžio, su skirtingomis sėklomis (sezamų, aguonų, saulėgrąžų, moliūgų), migdolų lapeliais sūrio krepšelius ar tiesiog traškučius. Juos gardžiai kramsnos Jūsų svečiai.



Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 18 mėn. Piquant. Sūrio galva.




Kietasis sūris DŽIUGAS Gourment, brandintas 36 mėn.

6.39 €


DŽIUGAS MIX PASTA tarkuotų sūrių mišinys makaronams

2.39 €

Jūsų
krepšelis
  • Cart