Tortilijų traškučiai su kietuoju sūriu DŽIUGAS
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasLengvas
Trukmė15 min.
Porcijų kiekis4
AutoriusIlona Juciute
Ingredientai
250 g kietojo sūrio DŽIUGAS®
5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
3 skiltelės česnako
1 valgomasis šaukštas prieskonių
6 tortilijų lakštai
Paruošimas

Česnaką sutarkuoti sumaišyti su prieskoniais, užpilti aliejumi ir išsukti tyrelę. Šepetėliu ištepti lakštą, jį supjaustyti į 8 dalis, apibarstyti sūriu DŽIUGAS ir dėti į skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepti įkaitintoje 180C orkaitėje apie 10 min., kol pradės krašteliai darytis auksinės spalvos.



Kietasis sūris DŽIUGAS Gourmet, brandintas 36 mėn.

3.76 €


Kietas sūris „Džiugas“ brandintas 48 mėn. skaptuotas medinėje dėžutėje

86.55 €
Graviravimas


Kietasis sūris DŽIUGAS Mild, brandintas 12 mėn.

2.60 €

Jūsų
krepšelis
  • Cart