Tortilijų traškučiai su kietuoju sūriu DŽIUGAS
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasLengvas
Trukmė15 min.
Porcijų kiekis4
AutoriusIlona Juciute
Ingredientai
250 g kietojo sūrio DŽIUGAS®
5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
3 skiltelės česnako
1 valgomasis šaukštas prieskonių
6 tortilijų lakštai
Paruošimas

Česnaką sutarkuoti sumaišyti su prieskoniais, užpilti aliejumi ir išsukti tyrelę. Šepetėliu ištepti lakštą, jį supjaustyti į 8 dalis, apibarstyti sūriu DŽIUGAS ir dėti į skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepti įkaitintoje 180C orkaitėje apie 10 min., kol pradės krašteliai darytis auksinės spalvos.



4 brandinimų kietasis sūris „Džiugas“ po 100 g. skaldyti maišeliuose, medinė serviravimo lentelė ir 4 serviravimo indeliai

20.99 €


Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 18 mėn. Piquant. Sveriamas.




Kietasis sūris DŽIUGAS Delicate, brandintas 24 mėn. (trupintas)

2.31 €

Jūsų
krepšelis
  • Cart