Produkto
Ingredientai
Alyvuogių aliejaus
30 g sviesto
1 didelis svogūnas
2 skiltelės česnako
1 šaukštas miltų
300 ml vištienos sultinio
850 g konservuotų pomidorų be odelių
½ šaukštelio cukraus
šviežių čiobrelių
druskos, pipirų
šviežių bazilikų
30 g sūrio DŽIUGAS
Paruošimas

Alyvuogių aliejų ir sviestą sudėkite į puodą. Kai sviestas ištirps, sudėkite smulkintus svogūnus ir česnakus ir pakepkite, kol suminkštės. Tuomet suberkite miltus ir išmaišykite. Supilkite sultinį, pomidorus, cukrų, prieskonius ir troškinkite 40 minučių neuždengę dangčio.

Išvirusią sriubą sutrinkite elektriniu trintuvu, patiekite su bazilikų lapeliais ir kietojo sūrio DŽIUGAS® skiedrelėmis.



4 brandinimų kietasis sūris „Džiugas“ po 100 g. skaldyti maišeliuose, medinė serviravimo lentelė ir 4 serviravimo indeliai

20.99 €


Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 36 mėn. Gourmet. Sveriamas.




Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 12 mėn. Mild. Sūrio galva.



Jūsų
krepšelis
  • Cart