Vištienos filė su sūriu ir grybų padažu
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasVidutinis
Trukmė45 min.
Porcijų kiekis2
Ingredientai
1 vištienos filė
1 kiaušinis
40 g kietojo sūrio DŽIUGAS®
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
1 valgomasis šaukštas miltų
2 valgomasis šaukštas augalinio aliejaus
50 g sviesto

Padažui

30 g svogūno
1 skiltelė česnako
60 g grybų
100 g grietinėlės
50 ml vandens
Paruošimas

Vištienos filė supjaustykite nedideliais vienodo dydžio gabalėliais. Šakute suplakite kiaušinį, įpilkite valgomąjį šaukštą grietinėlės, suberkite druską, pipirus ir sūrį DŽIUGAS. Išmaišykite. Filė gabaliukus apvoliokite miltuose, tada panardinkite į kiaušinių ir sūrio masę ir apkepkite augalinio aliejaus ir sviesto mišinyje. Į stalą tiekite su padažu. Padažui: Apkepinkite svogūnus ir grybus, suberkite česnaką, supilkite grietinėlę ir vandenį. Užvirinkite ir porą minučių pavirkite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.



Kietasis sūris DŽIUGAS Gourment, brandintas 36 mėn.

6.39 €


Kietasis sūris DŽIUGAS Gourmet, brandintas 36 mėn. (trupintas)

2.89 €


Kietasis sūris DŽIUGAS Delicate, brandintas 24 mėn. (trupintas)

2.31 €

Jūsų
krepšelis
  • Cart