Kietas sūris DŽIUGAS® Mild, brandintas 12 mėnesių
Tai švelnaus skonio, aromatingas, plastiškas sūris. Patiks vaikams ir jaunimui, rekomenduojame pusryčių patiekalams. Dera su šviežiais vaisiais: vynuogėmis, braškėmis, šilauogėmis. Šios brandos sūryje pradeda formuotis kalcio kristalėliai.
Aprašymas
DŽIUGAS® Mild – tai tik sūrio jaunystė. Šiame brandinimo etape ryškėja tipiškos šios rūšies sūrio savybės: jaučiama pieniška jo prigimtis, malonus pieno aromatas, švelnus skonis, ryškėja blyški kreminė spalva, kuri prie žievės jau gelstelėjusi. Kramtydami jausite gaivą, nes sūris yra tvirtos, vientisos tekstūros, lengvai kramtomas. Šis sūris tinka kaip prieskonis įvairių maisto gaminių paruošimui. Jis tikrai patiks ir vaikams, ir įvairesnio, įdomesnio maisto ieškančiam jaunimui.
Asortimentas
Kietasis sūris DŽIUGAS® Mild, brandintas 12 mėn.
Kietasis sūris DŽIUGAS® Mild, brandintas 12 mėnesių – tai sūris, kuriame pradeda ryškėti tipiškos brandaus sūrio savybės. Jis – maloniai aitraus aromato ir lengvai pikantiško skonio, kuris valgant švelniai kutena gomurį. Išsiskiria kremine, prie žievės šiek tiek sodresne spalva. Tvirtos, vientisos ir gana gerai lūžtančios tekstūros.
Kietasis sūris DŽIUGAS® Mild, brandintas 12 mėn. (180 g)
Kietasis sūris DŽIUGAS® Mild, brandintas 12 mėnesių – tai sūris, kuriame pradeda ryškėti tipiškos brandaus sūrio savybės. Jis – maloniai aitraus aromato ir lengvai pikantiško skonio, kuris valgant švelniai kutena gomurį.
Kietasis sūris DŽIUGAS® Mild, brandintas 12 mėn. laužytas (100 g)
Kietasis sūris DŽIUGAS® Mild, brandintas 12 mėnesių – tai sūris, kuriame pradeda ryškėti tipiškos brandaus sūrio savybės. Jis – maloniai aitraus aromato ir lengvai pikantiško skonio, kuris valgant švelniai kutena gomurį.
Kietasis sūris DŽIUGAS® Mild, brandintas 12 mėn. tarkuotas (100 g)
Kietasis sūris DŽIUGAS® Mild, brandintas 12 mėnesių – tai sūris, kuriame pradeda ryškėti tipiškos brandaus sūrio savybės. Jis – maloniai aitraus aromato ir lengvai pikantiško skonio, kuris valgant švelniai kutena gomurį.
Kietas sūris DŽIUGAS® tarkuotas skiedrelėmis
Skirtingomis frakcijomis tarkuoti bei smulkinti sūriai DŽIUGAS® palengvina ir paįvairina valgių ruošimą.
Kietojo sūrio DŽIUGAS® švelnaus skonio skiedros papuoš sriubas, plunksnomis tarkuotas sūris su pikantiškomis vaisių gaidelėmis visuomet palengvina rytinio omleto ruošimą
Idealios formos kieto sūrio skiedrelės suteikia patiekalams išskirtinį skonį.
Kietasis sūris DŽIUGAS®, brandintas iki 12 mėn. raikytas ( 150 g)
Siūlome išbandyti dailiai riekelėmis suraikytą kietąjį sūrį DŽIUGAS®. Riekelės tiks tradiciniams sumuštiniams, pagardins salotas, papuoš daug kitų patiekalų.
Kietasis sūris DŽIUGAS® brandintas 12 mėn. Mild. Ketvertukas. ( ~1,05 kg)
Kietasis sūris DŽIUGAS® Mild, brandintas 12 mėnesių – tai sūris, kuriame pradeda ryškėti tipiškos brandaus sūrio savybės. Jis – maloniai aitraus aromato ir lengvai pikantiško skonio, kuris valgant švelniai kutena gomurį. Išsiskiria kremine, prie žievės šiek tiek sodresne spalva. Tvirtos, vientisos ir gana gerai lūžtančios tekstūros.
Kietas sūris DŽIUGAS® brandintas 12 mėn. Mild skelta galva (4,1 kg)
Kietasis sūris DŽIUGAS® Mild, brandintas 12 mėnesių – tai sūris, kuriame pradeda ryškėti tipiškos brandaus sūrio savybės. Jis – maloniai aitraus aromato ir lengvai pikantiško skonio, kuris valgant švelniai kutena gomurį. Išsiskiria kremine, prie žievės šiek tiek sodresne spalva. Tvirtos, vientisos ir gana gerai lūžtančios tekstūros.
Kietasis sūris DŽIUGAS® brandintas 12 mėn. Mild. Sūrio galva. (4,1 kg)
Kietasis sūris DŽIUGAS® Mild, brandintas 12 mėnesių – tai sūris, kuriame pradeda ryškėti tipiškos brandaus sūrio savybės. Jis – maloniai aitraus aromato ir lengvai pikantiško skonio, kuris valgant švelniai kutena gomurį. Išsiskiria kremine, prie žievės šiek tiek sodresne spalva. Tvirtos, vientisos ir gana gerai lūžtančios tekstūros.