Sūrio DŽIUGAS® abėcėlė (vaikams)
1 val.
15 asm.
- € Kaina: 210 / 14 Eur asmeniui
-
Vilnius
-
Kaunas
-
Telšiai
Ragausime 36-ių, 24-ių, 18-os, 12-os mėnesių brandintą kietą sūrį DŽIUGAS® su įvairiausiais pagardais: obuoliais, vynuogėmis, riešutais. Jaunieji degustatoriai sužinos, iš ko ir kaip lietuviškas kietas sūris gaminamas, kokia medžiaga, slypinti jame, ypač naudinga vaikams bei jų tėveliams, taip pat gausybę kitų faktų ir įdomybių.
Aprašymas
Ragausime 36-ių, 24-ių, 18-os, 12-os mėnesių brandintą kietą sūrį DŽIUGAS® su įvairiausiais pagardais: obuoliais, vynuogėmis, riešutais. Jaunieji degustatoriai sužinos, iš ko ir kaip lietuviškas kietas sūris gaminamas, kokia medžiaga, slypinti jame, ypač naudinga vaikams bei jų tėveliams, taip pat gausybę kitų faktų ir įdomybių.
Gardžiuosimės karameliniais skanėstais, saldainiais, net ledais su sūriu DŽIUGAS®.
O kur dar įvairūs žaidimai ir užduotys! Naudodamiesi daug kam negirdėtais skonio žemėlapiais, mokysimės atrasti įvairaus brandinimo sūrio skonio skirtumus.
Papasakosime ir legendą apie Žemaitijos sostinės įkūrėją milžiną Džiugą, bei jo nuveiktus žygdarbius. Taip pat atskleisime, kodėl būtent jo vardu pavadintas ir sūris DŽIUGAS®.