DŽIUGAS® – skonio slėpiniai
- 1-1,5 val.
- 1asm. / 10 asm. grupei
- €30 Eur/asm. - 300 Eur/ 10asm. grupeiEsant mažesnei nei 10 asm. grupei yra taikomas papildomas 30€ mokestis
-
Aušros Vartų g. 3AVilnius
-
Respublikos g. 49 - 7Telšiai
Ragausime 48-ių, 36-ių, 24-ių, 18-os, 12-os mėnesių brandintą kietą sūrį DŽIUGAS®. Prie jo pateiksime dar daugiau pagardų: medaus, įvairių riešutų, vynuogių, kriaušių, džemų, firminių saldainių, užtepėlių, krekerių, itališkų duonos lazdelių su kietuoju sūriu DŽIUGAS®, o viską vainikuos firminis vynas DŽIUGAS®.
Aprašymas
Ragausime 48-ių, 36-ių, 24-ių, 18-os, 12-os mėnesių brandintą kietą sūrį DŽIUGAS®. Prie jo pateiksime dar daugiau pagardų: medaus, įvairių riešutų, vynuogių, kriaušių, džemų, firminių saldainių, užtepėlių, krekerių, itališkų duonos lazdelių su kietu sūriu DŽIUGAS®, o viską vainikuos firminis vynas DŽIUGAS®.
Sužinosite apie ilgą sūrio DŽIUGAS® brandinimo kelią ir su kaupu atsiperkančius rezultatus, kurie džiugina net didžiausius mūsų šalies bei pasaulio gurmanus.
Su sūriu DŽIUGAS® patiekalai tampa tiesiog skanesni, nes kietas sūris vienas iš nedaugelio turi penktąjį – umaminį – skonį (kiti keturi, mums įprasti: rūgštus, kartus, saldus, sūrus). Žemaitiško sūrio nauda organizmui – tarsi neišsenkantis sveikatos ir energijos šaltinis.
Graži krašto legenda apie Žemaitijos sostinės įkūrėją Džiugą Jums atskleis sūrio vardo sąsajas su mitologiniu galiūnu.