Parsnip, hard cheese DŽIUGAS® and sage bread
Ingredients
- 175 gof parsnip
- 50 ghard cheese DŽIUGAS
- 1 tablespoonof chopped sage leaves
- 225 gof flout
- 1 1/2 teaspoonof baking powder
- 1 1/2 teaspoonof salt
- 2large eggs
- 1 tablespoonof milk
- 8sage leaves
- 1 tablespoonof olive oil
-
Share
Preparation
Inde sumaišyti miltus, druską ir kepimo miltelius. Įtarkuoti į jį pastarnokus ir iškart gerai išmaišyti. Sudėti kubeliais pjaustytą sūrį ir smulkintus šalavijus. Atskirame dubenėlyje išplakti kiaušinius su pienu ir atsargiai supilti į miltų mišinį. Švelniai išmaišyti, kol gausite lipnią tirštą masę. Ją sukrėsti ant miltais pabarstytos skardos, suformuoti apvalią bandelę. Pabarstyti miltais, ant viršaus sudėti griežinėliais pjaustytą sūrį (25 g) ir aliejuje pamirkytus šalavijo lapelius. Kepti 190 C įkaitintoje orkaitėje 45-50 minutes.