Parsnip, hard cheese DŽIUGAS® and sage bread

Ingredients

  • 175 g
    of parsnip
  • 50 g
    hard cheese DŽIUGAS
  • 1 tablespoon
    of chopped sage leaves
  • 225 g
    of flout
  • 1 1/2 teaspoon
    of baking powder
  • 1 1/2 teaspoon
    of salt
  • 2
    large eggs
  • 1 tablespoon
    of milk
  • 8
    sage leaves
  • 1 tablespoon
    of olive oil

Preparation

Inde sumaišyti miltus, druską ir kepimo miltelius. Įtarkuoti į jį pastarnokus ir iškart gerai išmaišyti. Sudėti kubeliais pjaustytą sūrį ir smulkintus šalavijus. Atskirame dubenėlyje išplakti kiaušinius su pienu ir atsargiai supilti į miltų mišinį. Švelniai išmaišyti, kol gausite lipnią tirštą masę. Ją sukrėsti ant miltais pabarstytos skardos, suformuoti apvalią bandelę. Pabarstyti miltais, ant viršaus sudėti griežinėliais pjaustytą sūrį (25 g) ir aliejuje pamirkytus šalavijo lapelius. Kepti 190 C įkaitintoje orkaitėje 45-50 minutes.

SIMILAR Recipes

Easter Bundt cake with cheese DŽIUGAS®

Easter egg with cheese DŽIUGAS®

Carpaccio with cheese DŽIUGAS®

Marinated hard cheese DŽIUGAS®

Omelette with ham and hard cheese DŽIUGAS®

Pizza with hard cheese DŽIUGAS® and ham

Cookies with hard cheese DŽIUGAS® and thyme

Warm wild mushroom salad with hazelnuts and hard cheese DŽIUGAS®

Toast (bruschetta) with fried grapes and cheese DŽIUGAS®

Tomato soup with hard cheese DŽIUGAS®

×

Ask DŽIUGAS cheese expert

Your personal data ir collected and processed in order to evaluate your needs and to provide you a best possible offer from UAB „Čia Market. By completing this form, you agree to the rules described in our Privacy Policy