Pumpkin dumplings with hard cheese DŽIUGAS®

Ingredients

  • 1 glass
    of pumpkin puree
  • 1 teaspoon
    fresh thyme leaves
  • 1,5 ~ 2 glasses
    of flour
  • 1
    egg yolk
  • 25 g
    of hard cheese DŽIUGAS
  • 50 g
    of butter
  • 10 g
    of sage leaves
  • according to taste
    salt
  • according to taste
    black pepper
  • according to taste
    grated cheese DŽIUGAS

Preparation

Moliūgo tyrę sumaišyti su čiobreliais, miltais. Įleisti kiaušinio trynį, sutarkuoti sūrį, pagardinti druska, pipirais ir gerai išmaišius dėti porai valandų į šaldytuvą, kad masė sutvirtėtų. Atšalusią masę išversti ant miltuotos lentelės ir formuoti virtinukus. Į verdantį pasūdytą vandenį sudėti virtinukus, iškilus jiems į paviršių, pavirti dar pusę minutės ir išimti. Sviestą ištirpinti keptuvėje, sudėti šalavijo lapelius ir pakepti, kol jie pradės spirgėti. Virtinukus išdėlioti į lėkštes, užpilti “šalavijiniu” sviestu, užtarkuoti sūrio ir patiekti.

SIMILAR Recipes

Easter Bundt cake with cheese DŽIUGAS®

Easter egg with cheese DŽIUGAS®

Carpaccio with cheese DŽIUGAS®

Warm wild mushroom salad with hazelnuts and hard cheese DŽIUGAS®

Toast (bruschetta) with fried grapes and cheese DŽIUGAS®

Tomato soup with hard cheese DŽIUGAS®

Grilled sandwiches with chicken or ham and hard cheese DŽIUGAS®

Pasta casserole with vegetables and hard cheese DŽIUGAS®

Marinated hard cheese DŽIUGAS®

Omelette with ham and hard cheese DŽIUGAS®

×

Ask DŽIUGAS cheese expert

Your personal data ir collected and processed in order to evaluate your needs and to provide you a best possible offer from UAB „Čia Market. By completing this form, you agree to the rules described in our Privacy Policy