Naujienos

Pavasarinės žemaičių gaminių kelionės – Lenkija

2015-04-14

dsc_1627_newsKovo mėnesį ŽEMAITIJOS PIENAS tradiciškai dalyvavo vienoje didžiausių Lenkijoje parodoje EUROGASTRO 2015. Tai bene reikšmingiausias HoReCa sektoriaus atstovų renginys Lenkijoje. Šiemet gausiai įmonės stende lankęsi kaimynų gastronomijos ekspertai ieškojo naujovių, smalsiai ir aktyviai vertino naujus ir jau žinomus pieno produktus, patys nebijodami eksperimentuoti. Vieni iš tokių – japoniškos virtuvės Varšuvoje meistrai.

Įvertinę kietojo sūrio DŽIUGAS privalumus, japonai ėmėsi kurti naują receptą. Jau kitą dieną Lietuvos stende puikavosi sušiai. Pirmiausia suši pataluose atsirado 12 mėnesių brandintas sūris DŽIUGAS, vėliau receptas pagerintas jau 36 mėnesių brandintu sūriu DŽIUGAS su lašiša ir juodaisiais ryžiais, netrukus šauniai pavyko pagaminti ir suši su PIK-NIK plėšomo sūrio dešrelėmis.

Jau devynioliktąjį kartą Varšuvoje įvykusioje tarptautinėje parodoje EUROGASTRO 2015 šiemet savo produkciją pristatė 278 eksponentai iš keturiolikos pasaulio šalių.  Žemaitijos gamintojų stende lankytojai galėjo susipažinti ir su kita ŽEMAITIJOS PIENO produkcija. Smalsūs naujovėms parodos dalyviai su malonumu ragavo MILDĖ, MAGIJA, PIK-NIK produktus. Buvo jaučiamas didelis susidomėjimas ir ekologiškais gaminiais.


Jūsų
krepšelis
  • Cart