Naujienos

Prancūzai ragavo sūrį DŽIUGAS

2015-07-24

20150724_155608(2)_newsLiepos 24 ir 25 dienomis Prancūzijoje, Lyono mieste, „Carrefour Market“ parduotuvėje, įvyko sūrio DŽIUGAS degustacija.

Degustacijos metu buvo ragaujamas 18 ir 36 mėnesių brandintas DŽIUGO sūris. Džiugu, kad lankytojai, paragavę geriausio lietuviškojo kietojo sūrio, gėrėjosi jo išskirtiniu skoniu ir buvo žingeidūs– norėjo kuo daugiau sužinoti apie tarptautinėse parodose garsėjantį žemaičių sūrininkų produktą.

Mūsų degustatorės prancūzams negailėjo patarimų ir atskleidė, kaip, kada ir su kuo geriausiai vartoti DŽIUGO sūrį: nuo derinimo su vynais, šampanu ar net alumi iki kepant itin Prancūzijoje populiarius „tartus“ – užkepėles.

Neabejotina, kad, laikui bėgant, daugelis prancūzų pamėgs mūsiškį DŽIUGO sūrį, taip kaip mėgsta savuosius sūrius.


Jūsų
krepšelis
  • Cart