Džiugas® putojantis vynas Baron de Seillac
- Gėrimai
- Vynas
€16,00
Baltasis pusiau sausas vynas, Džiugas Baron De Seillac yra šviesiai geltonos spalvos su šviesiai žaliais atspindžiais. Kilmė-Prancūzija, šalies pietryčiuose, Provanso-Alpių-Žydrosios pakrantės regionas. Jo aromate dominuoja skanios egzotinių vaisių užuominos: bananai, ananasai ir pasiflorų vaisiai. Šis vynas gomurį džiugina gausiais oro burbuliukais, kurie sukuria gyvą ir subtilią skonio struktūrą. Džiugas BARON DE SEILLAC galima patiekti kaip puikų aperityvą.
Džiugas BARON DE SEILLAC – gaminamas glaudžiai bendradarbiaujant su augintojais ir vyndariais. Visi vynai gaminami pagal griežtus su partneriais nustatytais standartais ir specifikacijomis: derliaus nuėmimo datos nustatymas, fermentuojamas žemoje temperatūroje ir specifinis rauginimas. Antrosios 60 dienų fermentacijos vaisius vadinamas ,,prize de mousse‘‘ vynas filtruojamas ir išpilstomas į butelius. Pagamintas Var regione iš kruopščiai atrinktų vynuogių. Vynuogių veislė -ugni-blanc, colombard. Baltasis vynas Džiugas Baron De Seillac yra šviesiai geltonos spalvos su šviesiai žaliais atspindžiais. Jo aromate dominuoja skanios egzotinių vaisių užuominos: bananai, ananasai ir pasiflorų vaisiai. Šis vynas gomurį džiugina gausiais oro burbuliukais, kurie sukuria gyvą ir subtilią skonio struktūrą. Džiugas BARON DE SEILLAC galima patiekti kaip puikų aperityvą.
Sudedamosios dalys: vynuogės, cukrus, konservantai ir antioksidantai (E220, E228),
rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (sudėtyje yra E330), stabilizatoriai (sudėtyje
yra E353 (arba) E414 ir (arba) E330).
100 ml MAISTINĖ VERTĖ
Energinė vertė:332 kJ/80 kcal, angliavandeniai 0,04 g., iš kurių cukrų 0,04g.
- Talpa: 0,75l
- Stiprumas: 11,5%
- Serviravimo temperatūra: 8-10°C