Sausainukai su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir čiobreliais

    Ingredientai

    • 115 g
      sviesto
    • 100 g
      tarkuoto kieto sūrio DŽIUGAS
    • 250 ml
      miltų
    • 1/4 valgomojo šaukšto
      pipirų
    • 1 valgomasis šaukštas
      džiovinto čiobrelio

    Paruošimas

    Sviestą sumaišyti su pipirais. Įberti miltus ir tarkuotą sūrį Džiugas. Išmaišyti ir išminkyti. Dėti į šaldytuvą ir palaikyti apie pusvalandį. Iš tešlos iškočioti lakštą, išpjauti norimos formos sausainukus. Apibarstyti čiobreliais ir kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Paprasčiau ir nebūna!

    PANAŠŪS Receptai

    Gardi sūrio DŽIUGAS® idėja

    Karpačio su sūriu DŽIUGAS®

    Velyku boba su sūriu DŽIUGAS®

    Kepti sumuštiniai su vištiena arba kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Skrebutis (brusketa) su keptomis vynuogėmis ir sūriu DŽIUGAS®

    Makaronų užkepėlė su daržovėmis ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Šiltos miško grybų salotos su lazdynų riešutais ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Marinuotas kietasis sūris DŽIUGAS®

    Omletas su kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Trinta pomidorų sriuba su kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    ×

    Klausk sūrio Džiugas eksperto

    Jūsų asmens duomenys yra renkami ir tvarkomi, siekiant įvertinti Jūsų interneto projekto poreikius ir pateikti UAB „Čia Market tinkamiausią pasiūlymą. Užpildydami šią formą, Jūs sutinkate kad su mūsų "Privatumo Politikoje" aprašytomis taisyklėmis