Sūrio DŽIUGAS®, medaus ir džiovintų vaisių, virtų vyne, desertas

Ingredientai
- 100 gsūrio DŽIUGAS
- 2 šaukštaiskysto medaus
- 1 šaukštelisaguonų
- 40 gmėgstamų skaldytų
- 100 gdžiovintų slyvų
- 60 gdžiovintų spanguolių
- 60 gdžiovintų abrikosų
- 400 mlbaltojo vyno
- 2cinamono lazdelės
- 2anyžiaus žvaigždės
- 8gvazdikėliai
- 2figos
- šviežių čiobrelių
-
Spausdinti
-
Dalintis
Paruošimas
Sūrį sulaužykite maždaug 1 cm dydžio gabalėliais. Dubenėlyje jį sumaišykite su medumi ir aguonomis, smulkiai skaldytais riešutais. Džiovintus vaisius ir uogas, prieskonius ir vyną sudėkite į puodą. Viską užvirkite ir pavirkite 20 min. Lėkštę, kurioje patieksite, apšlakstykite šiltu medumi, gražiai išdėliokite į keturias dalis perpjautas figas, sūrį su medumi ir virtus džiovintus vaisius beiuogas. Patiekite su desertinėmis šakutėmis ar smeigtukais kaip desertą.