Sūrio DŽIUGAS®, medaus ir džiovintų vaisių, virtų vyne, desertas

    Ingredientai

    • 100 g
      sūrio DŽIUGAS
    • 2 šaukštai
      skysto medaus
    • 1 šaukštelis
      aguonų
    • 40 g
      mėgstamų skaldytų
    • 100 g
      džiovintų slyvų
    • 60 g
      džiovintų spanguolių
    • 60 g
      džiovintų abrikosų
    • 400 ml
      baltojo vyno
    • 2
      cinamono lazdelės
    • 2
      anyžiaus žvaigždės
    • 8
      gvazdikėliai
    • 2
      figos
    • šviežių čiobrelių

    Paruošimas

    Sūrį sulaužykite maždaug 1 cm dydžio gabalėliais. Dubenėlyje jį sumaišykite su medumi ir aguonomis, smulkiai skaldytais riešutais. Džiovintus vaisius ir uogas, prieskonius ir vyną sudėkite į puodą. Viską užvirkite ir pavirkite 20 min. Lėkštę, kurioje patieksite, apšlakstykite šiltu medumi, gražiai išdėliokite į keturias dalis perpjautas figas, sūrį su medumi ir virtus džiovintus vaisius beiuogas. Patiekite su desertinėmis šakutėmis ar smeigtukais kaip desertą.

    PANAŠŪS Receptai

    Gardi sūrio DŽIUGAS® idėja

    Karpačio su sūriu DŽIUGAS®

    Velyku boba su sūriu DŽIUGAS®

    Sausainukai su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir čiobreliais

    Makaronų užkepėlė su daržovėmis ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Šiltos miško grybų salotos su lazdynų riešutais ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Marinuotas kietasis sūris DŽIUGAS®

    Omletas su kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Trinta pomidorų sriuba su kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Pica su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir kumpiu

    ×

    Klausk sūrio Džiugas eksperto

    Jūsų asmens duomenys yra renkami ir tvarkomi, siekiant įvertinti Jūsų interneto projekto poreikius ir pateikti UAB „Čia Market tinkamiausią pasiūlymą. Užpildydami šią formą, Jūs sutinkate kad su mūsų "Privatumo Politikoje" aprašytomis taisyklėmis