Cukinijų maltinukai su sūriu DŽIUGAS®

Ingredientai

  • 200 g
    ryžių
  • 100 g
    tarkuoto kieto sūrio DŽIUGAS
  • 100 g
    kalakutienos kumpio
  • 100 g
    tepamo sūrio "Beladeta"
  • 2
    kietai virti kiaušiniai
  • 1
    kiaušinis
  • 50 g
    miltų džiūvesėlių

Paruošimas

Receptą sukūrė specialiai mūsų puikiam lietuviškam kietam sūriui DŽIUGAS garsus virtuvės virtuozas iš Ispanijos Markas Audibertas!

Dvidešimt minučių virti ryžius, sudėti cukinijas, tepamą sūrį, sūrį „Džiugas“, susmulkintus kiaušinius, supjaustytą kumpį, ir, pabaigoje, miltus. Pasūdyti ir papirinti. Iš gautos masės formuoti maltinukus, apvolioti juos išplaktame kiaušinyje, po to džiūvėsėliuose. Kepti karštame aliejuje.

PANAŠŪS Receptai

Gardi sūrio DŽIUGAS® idėja

Karpačio su sūriu DŽIUGAS®

Velyku boba su sūriu DŽIUGAS®

Šiltos miško grybų salotos su lazdynų riešutais ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Marinuotas kietasis sūris DŽIUGAS®

Omletas su kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Trinta pomidorų sriuba su kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Pica su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir kumpiu

Kepti sumuštiniai su vištiena arba kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Skrebutis (brusketa) su keptomis vynuogėmis ir sūriu DŽIUGAS®

×

Klausk sūrio Džiugas eksperto

Jūsų asmens duomenys yra renkami ir tvarkomi, siekiant įvertinti Jūsų interneto projekto poreikius ir pateikti UAB „Čia Market tinkamiausią pasiūlymą. Užpildydami šią formą, Jūs sutinkate kad su mūsų "Privatumo Politikoje" aprašytomis taisyklėmis