Cukinijų traškučiai su kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Ingredientai

  • 2
    jaunos cukinijos
  • 4 valgomieji šaukštai
    džiūvesėlių
  • 4 valgomieji šaukštai
    smulkiai tarkuoto sūrio DŽIUGAS
  • pagal skonį
    mėgstamų prieskonių
  • 4 valgomieji šaukštai
    pieno

Paruošimas

Supjaustytas cukinijas merkti į pieną ir apvolioti džiūvesėlių, sūrio bei prieskonių mišinyje. Dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti įkaitintoje iki 220 C temp. orkaitėje apie 20 minučių.

Skanaus!

PANAŠŪS Receptai

Gardi sūrio DŽIUGAS® idėja

Karpačio su sūriu DŽIUGAS®

Velyku boba su sūriu DŽIUGAS®

Skrebutis (brusketa) su keptomis vynuogėmis ir sūriu DŽIUGAS®

Sausainukai su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir čiobreliais

Makaronų užkepėlė su daržovėmis ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Šiltos miško grybų salotos su lazdynų riešutais ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Marinuotas kietasis sūris DŽIUGAS®

Omletas su kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Trinta pomidorų sriuba su kietuoju sūriu DŽIUGAS®

×

Klausk sūrio Džiugas eksperto

Jūsų asmens duomenys yra renkami ir tvarkomi, siekiant įvertinti Jūsų interneto projekto poreikius ir pateikti UAB „Čia Market tinkamiausią pasiūlymą. Užpildydami šią formą, Jūs sutinkate kad su mūsų "Privatumo Politikoje" aprašytomis taisyklėmis