Dilgėlių pesto su kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Ingredientai

  • 3 stiklinės
    smulkiai supjaustytų dilgėlių
  • 1/2 stiklinės
    kedro riešutų
  • 1/2 stiklinės
    tarkuoto sūrio DŽIUGAS
  • 3
    česnako skiltelės
  • 1/2 stiklinės
    alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai
    citrinos sulčių
  • pagal skonį
    druskos
  • pagal skonį
    juodųjų pipirų

Paruošimas

Sudėti dilgėles, kedro branduolius, sūrį, smulkintas česnako skilteles, citrinos sultis, pagardinti druska bei pipirais, supilti pusę kiekio aliejaus ir sutrinti iki vientisos masės. Supilti likusį aliejų ir išmaišyti.

Skanaus!

PANAŠŪS Receptai

Gardi sūrio DŽIUGAS® idėja

Karpačio su sūriu DŽIUGAS®

Velyku boba su sūriu DŽIUGAS®

Omletas su kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Trinta pomidorų sriuba su kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Pica su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir kumpiu

Kepti sumuštiniai su vištiena arba kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Skrebutis (brusketa) su keptomis vynuogėmis ir sūriu DŽIUGAS®

Sausainukai su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir čiobreliais

Makaronų užkepėlė su daržovėmis ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

×

Klausk sūrio Džiugas eksperto

Jūsų asmens duomenys yra renkami ir tvarkomi, siekiant įvertinti Jūsų interneto projekto poreikius ir pateikti UAB „Čia Market tinkamiausią pasiūlymą. Užpildydami šią formą, Jūs sutinkate kad su mūsų "Privatumo Politikoje" aprašytomis taisyklėmis