Trinta moliūgų sriuba su sūriu DŽIUGAS®

Ingredientai

  • 500 g
    moliūgo
  • 1
    bulvė
  • 100 ml
    grietinėlės
  • 2 skiltelės
    česnako
  • pagal skonį
    druskos
  • pagal skonį
    pipirų
  • 4 valgomieji šaukštai
    tarkuoto sūrio DŽIUGAS
  • 4 valgomieji šaukštai
    moliūgų, saulėgrąžų, sezamo sėklų mišinio
  • 2 riekės
    sumuštinių duonos
  • 1 valgomasis šaukštas
    alyvuogių aliejaus

Paruošimas

Į didesnį puodą sudėkite supjaustytą moliūgą, bulvę, užpilkite vandeniu tiek, kad daržovės būtų apsemtos. Paskaninkite viską pipirais, druska ir virkite apie 20 minučių, kol daržovės suminkštės. Kol puode virs sriuba, pasiruoškite skrebučius. Duonos kraštus nupjaukite, tuomet riekeles supjaustykite nedideliais gabaliukais ir apkepkite alyvuogių aliejuje. Išvirusią sriubą sutrinkite elektrine trintuve, įpilkite grietinėlę, sudėkite trintą česnaką ir užvirkite. Išpilstykite sriubą į lėkštes, pabarstykite sėklomis, sūriu, įmeskite po kelis skrebučius.

PANAŠŪS Receptai

Gardi sūrio DŽIUGAS® idėja

Karpačio su sūriu DŽIUGAS®

Velyku boba su sūriu DŽIUGAS®

Šiltos miško grybų salotos su lazdynų riešutais ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Marinuotas kietasis sūris DŽIUGAS®

Omletas su kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Trinta pomidorų sriuba su kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Pica su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir kumpiu

Kepti sumuštiniai su vištiena arba kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Skrebutis (brusketa) su keptomis vynuogėmis ir sūriu DŽIUGAS®

×

Klausk sūrio Džiugas eksperto

Jūsų asmens duomenys yra renkami ir tvarkomi, siekiant įvertinti Jūsų interneto projekto poreikius ir pateikti UAB „Čia Market tinkamiausią pasiūlymą. Užpildydami šią formą, Jūs sutinkate kad su mūsų "Privatumo Politikoje" aprašytomis taisyklėmis