Naujienos

Žemaičių sūrį gyrė garsiausi virtuvės šefai

2016-11-21

Įstabaus grožio miestelyje Mikolajki, Lenkijoje, įvyko kasmetis virtuvės ir kulinarijos šefų iš visos Lenkijos susitikimas — „Chefs Only“.

Toks tradicinis renginys organizuojamas jau trečią kartą. Dalyviai buvo padalinti į šešias komandas, kurios varžėsi dėl geriausios vardo, gamindami  užkandį, pagrindinį patiekalą ir desertą. Patiekalai buvo gaminami atviroje erdvėje, todėl renginio lankytojai turėjo unikalią galimybę stebėti, kaip dirba garsiausi virtuvės profesionalai.

Renginio organizatorė ir idėjos autorė — leidinio „Akademija kulinaran“  leidėja Aneta Tyczyęska, kurios dėka, bendradarbiaujant su Lenkijos virtuvės šefų sąjunga, suorganizuotas šis renginys.
Vienas iš šio renginio dalyvių ir rėmėjų buvo kietasis sūris DŽIUGAS®, kuris turėjo nepaprastą pasisekimą tarp virtuvės šefų.


Jūsų
krepšelis
  • Cart