Degustacijos metu klausysitės įdomių bei išsamių sūrio DŽIUGAS® profesionalios degustatorės pasakojimų ir kartu mėgausitės sūrio DŽIUGAS® net 5-iomis brandomis. Degustacija Jums leis ne tik atrasti skirtingus, naujus, netikėtus skonius, tačiau ekspertė jums rekomenduos ir kokie geriausi deriniai su kiekvienos brandos sūriu.
Degustacijos metu Jūs ne tik ragausite sūrį, tačiau ir sužinosite apie ilgą sūrio DŽIUGAS® brandinimo kelią bei su kaupu atperkančius rezultatus, kurie džiugina net didžiausius mūsų šalies ir pasaulio gurmanus.
Su sūriu DŽIUGAS® patiekalai įgauna ypatingą skonį, jie tampa tiesiog skanesni, nes kietasis sūris, vienas iš nedaugelio, turintis penktąjį – umaminį (kiti keturi: rūgštus, kartus, saldus, sūrus) – skonį. Daugiau nei prieš šimtą metų Japonų mokslininkai atrado šį skonį ir nustatė, kad jį suteikia natūrali glutamo rūgštis bei jos druskos. Žemaitiškas sūris DŽIUGAS® – ne tik ypatingo skonio produktas, tačiau ir neišsenkantis sveikatos bei energijos šaltinis.