DŽIUGAS® skonių deriniai

DŽIUGAS®
Mild

12 mėnesių brandintas sūris. Tai švelnaus skonio, aromatingas, „plastiškas“ sūris. Skanaukite jį su šviežiais vaisiais, vynuogėmis, braškėmis, šilauogėmis. Šis sūris lengvai prisitaiko ir puikiai tinka ant užkandžių stalo.

DŽIUGAS®
Piquant

18 mėnesių brandintas sūris. Pikantiško skonio sūris, kuris puikiai „suskamba“ su džiovintais vaisiais, pavyzdžiui, abrikosais, spanguolėmis, ir itališkomis duonos lazdelėmis.

DŽIUGAS®
Delicate

24-is mėnesius brandintas sūris. Delikačiai sodriu šio sūrio skoniu galima mėgautis prie kavos puodelio, tačiau taip pat puikiai jis dera su medumi ar migdolų riešutais.

DŽIUGAS®
Gourmet

36 mėnesius brandintas sūris. Ryškaus gurmaniško skonio ir kvapo sūris, kurio išskirtinė, traški struktūra idealiai tinka su anakardžio riešutais ar figų džemu.

DŽIUGAS®
Luxuriuos

48 mėnesius brandintas 48 sūris. Šis sūris idealiai tinka su kriaušėmis: sūryje esantys gausūs kalcio kristalai maloniai traška burnoje kartu su minkšta kriaušių tekstūra.

DŽIUGAS®
Exclusive

60 mėnesių  brandintas sūris. Išraiškingo skonio sūris DŽIUGAS® Exclusive puikiai atsiskleidžia su graikiniais ar lazdyno riešutais, šviežiomis figomis.

DŽIUGAS®
Special Aged

100 mėnesių brandintas sūris. DŽIUGAS® Extra  Aged tai prabanga ir unikalumas, išskirtinis potyris bei gurmaniška patirtis. Šių sūrių gabalėliais geriausia mėgautis neskubant ir leidžiant visai juslių „puokštei“ atsiskleisti, išryškėti bei padovanoti išskirtinę akimirką. „Special Aged“ 100-o mėnesių brandinimo  idealiai dera su uogų arba vaisių džemu, citrusinių vaisių – greipfrutų, apelsinų – marmeladų natomis.

DŽIUGAS®
Extra Aged

120 mėnesių brandintas sūris. Ragaukite šį sūrį su šlakeliu balzaminio acto – rezultatas bus pribloškiantis.



×

Klausk sūrio Džiugas eksperto

Jūsų asmens duomenys yra renkami ir tvarkomi, siekiant įvertinti Jūsų interneto projekto poreikius ir pateikti UAB „Čia Market tinkamiausią pasiūlymą. Užpildydami šią formą, Jūs sutinkate kad su mūsų "Privatumo Politikoje" aprašytomis taisyklėmis