Išskirtinės vertės
Kietas sūris DŽIUGAS® gaminamas tik iš keturių ingredientų: aukščiausios kokybės vasarą laisvai besiganančių karvių pieno, raugo, negyvūninės kilmės fermentų ir druskos.
Vienai 4 kg subrandinto DŽIUGAS® sūrio galvai reikia apie 60 litrų pieno. Sūrio DŽIUGAS® sūrio spalva natūrali – tokia, kokią duoda gamta. Pienas surenkamas iš gerai prižiūrimų, sveikų karvių, kurios ganosi natūralioje gamtoje. Pavasarinės ganiavos metu gaminamas sūris yra geltonesnis, vasaros pabaigoje – sodriai gelsvos spalvos.
Be laktozės
Jei negalite gerti pieno, drąsiai galite valgyti sūrį. Tik DŽIUGAS® sūriui skirtoje unikalioje patalpoje laikomas sūris netenka laktozės.
Tinka vegetarams
Sūrio gamyboje naudojami tik negyvūninės kilmės fermentai.
Be konservantų
sūrio DŽIUGAS® gamyboje nenaudojami jokie papildomi priedai, ar dažikliai. Sūrio skonis, kaip ir spalva, natūrali gamtos dovana.
Turtingas kalciu
(1077mg/100g) IR FOSFORU (700mg/100g) – gerai kaulų bei dantų būklei palaikyti.
Turtingas baltymais
100-ame gramų sūrio Džiugas yra 33 g baltymų. Tai – aukštos biologinės vertės baltymai, nes dalis jų suskaidyti iki laisvųjų aminorūgščių ir net 50 proc. jų nepakeičiamos. Baltymai yra būtini daugeliui funkcijų – tai statybinė raumens medžiaga, itin svarbi imuninės sistemos stabilumui.
Muzikalus
DŽIUGAS® „noksta“ tarp muzikos garsų. Jis brandinamas patalpoje, kurioje tyliai skamba garsaus lietuvių kompozitoriaus M. K. Čiurlionio simfonijos, kitokie klasikinės muzikos kūriniai. Dėl to jis įgauna ne tik unikalų skonį, bet ir... SIELĄ.
Užtikrina gražią šypseną
Dėl kalcio ir fosforo gausos, kramsnojant DŽIUGAS® gabalėlius, burnoje susidaro rūgščių bei šarmų pusiausvyra (pH), apsauganti dantis nuo ėduonies. Yra sakančių, kad poveikis panašus kaip dantų pastos!
Vertingas
Tam, kad organizmas gautų minimalų kiekį biologiškai vertingų medžiagų (baltymų, mineralinių medžiagų ir vitaminų), per dieną reikėtų suvalgyti tiek gramų sūrio DŽIUGAS®, kiek jūs pats sveriate kilogramais.
Valgomas iki paskutinio gabalėlio
DŽIUGAS® sūris neturi žievės ir yra valgomas iki paskutinio gabalėlio.
Turtingas laisvosiomis aminorūgštimis
DŽIUGAS® sūryje gausu laisvųjų aminorūgščių, jos lengvai įsisavinamos – tai labai svarbu gero ir ramaus miego užtikrinimui.