Kokliai iš sūrio DŽIUGAS®

Ingredientai

  • 150 g
    kietojo sūrio DŽIUGAS

Paruošimas

Sutarkuoti sūrį.

Įkaitinti nedidelę keptuvę, apytiksliai tokio dydžio, kokio dydžio „koklius“ norite gauti. Kai keptuvė bus gerai įkaitusi, berti sūrį taip, kad plonas sluoksnis visiškai padengtų keptuvės dugną

Kai pradės skrusti, apversti virtuviniu voleliu (arba kitokiu cilindriniu prietaisu) ir atvėsinti. Atskyrę sūrį nuo volelio gausime gražią koklio formą, labai tinkamą bet kokiam patiekalui puošti.

PANAŠŪS Receptai

Gardi sūrio DŽIUGAS® idėja

Karpačio su sūriu DŽIUGAS®

Velyku boba su sūriu DŽIUGAS®

Sausainukai su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir čiobreliais

Makaronų užkepėlė su daržovėmis ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Šiltos miško grybų salotos su lazdynų riešutais ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Marinuotas kietasis sūris DŽIUGAS®

Omletas su kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Trinta pomidorų sriuba su kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Pica su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir kumpiu

×

Klausk sūrio Džiugas eksperto

Jūsų asmens duomenys yra renkami ir tvarkomi, siekiant įvertinti Jūsų interneto projekto poreikius ir pateikti UAB „Čia Market tinkamiausią pasiūlymą. Užpildydami šią formą, Jūs sutinkate kad su mūsų "Privatumo Politikoje" aprašytomis taisyklėmis