Karpačio su sūriu DŽIUGAS®

    Ingredientai

    • 1/2
      Čili pipiriuko
    • 200 g
      jautienos išpjova
    • 1/2
      greipfruto sulčių
    • 10 g
      alyvuogių aliejus
    • pagal skonį
      druskos, juodųjų pipirų
    • pagal skonį
      šviežiai maltų pipirų
    • 70 g
      tarkuoto sūrio Džiugas Delicate, brandinto 24 mėnesius
    • 5 g
      svogūnų laiškų

    Gaminimas

    Labai plonai supjaustytą žalią mėsą, užberiame pipirais, druska, smulkintu saliero lapeliais, ir Čili pipiriukais. Išspaudžiame greipfruto sulčių, užpilame alyvuogių aliejaus, užberiame svogūnų laiškų, ir užtarkuojame 24 mėn. Džiugo sūrio.

    Jautienos išpjova 200  g  ( labai plonai supjaustyta ).

    Gero apetito!

    PANAŠŪS Receptai

    Gardi sūrio DŽIUGAS® idėja

    Velyku boba su sūriu DŽIUGAS®

    Sausainukai su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir čiobreliais

    Makaronų užkepėlė su daržovėmis ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Šiltos miško grybų salotos su lazdynų riešutais ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Marinuotas kietasis sūris DŽIUGAS®

    Omletas su kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Trinta pomidorų sriuba su kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Pica su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir kumpiu

    Kepti sumuštiniai su vištiena arba kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    ×

    Klausk sūrio Džiugas eksperto

    Jūsų asmens duomenys yra renkami ir tvarkomi, siekiant įvertinti Jūsų interneto projekto poreikius ir pateikti UAB „Čia Market tinkamiausią pasiūlymą. Užpildydami šią formą, Jūs sutinkate kad su mūsų "Privatumo Politikoje" aprašytomis taisyklėmis