Karpačio su sūriu DŽIUGAS®

Ingredientai

  • 1/2
    Čili pipiriuko
  • 200 g
    jautienos išpjova
  • 1/2
    greipfruto sulčių
  • 10 g
    alyvuogių aliejus
  • pagal skonį
    druskos, juodųjų pipirų
  • pagal skonį
    šviežiai maltų pipirų
  • 70 g
    tarkuoto sūrio Džiugas Delicate, brandinto 24 mėnesius
  • 5 g
    svogūnų laiškų

Gaminimas

Labai plonai supjaustytą žalią mėsą, užberiame pipirais, druska, smulkintu saliero lapeliais, ir Čili pipiriukais. Išspaudžiame greipfruto sulčių, užpilame alyvuogių aliejaus, užberiame svogūnų laiškų, ir užtarkuojame 24 mėn. Džiugo sūrio.

Jautienos išpjova 200  g  ( labai plonai supjaustyta ).

Gero apetito!

PANAŠŪS Receptai

Gardi sūrio DŽIUGAS® idėja

Velyku boba su sūriu DŽIUGAS®

Marinuotas kietasis sūris DŽIUGAS®

Omletas su kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Trinta pomidorų sriuba su kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Pica su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir kumpiu

Kepti sumuštiniai su vištiena arba kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Skrebutis (brusketa) su keptomis vynuogėmis ir sūriu DŽIUGAS®

Sausainukai su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir čiobreliais

Makaronų užkepėlė su daržovėmis ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

×

Klausk sūrio Džiugas eksperto

Jūsų asmens duomenys yra renkami ir tvarkomi, siekiant įvertinti Jūsų interneto projekto poreikius ir pateikti UAB „Čia Market tinkamiausią pasiūlymą. Užpildydami šią formą, Jūs sutinkate kad su mūsų "Privatumo Politikoje" aprašytomis taisyklėmis