Karpačio su sūriu DŽIUGAS®
Ingredientai
- 1/2Čili pipiriuko
- 200 gjautienos išpjova
- 1/2greipfruto sulčių
- 10 galyvuogių aliejus
- pagal skonįdruskos, juodųjų pipirų
- pagal skonįšviežiai maltų pipirų
- 70 gtarkuoto sūrio Džiugas Delicate, brandinto 24 mėnesius
- 5 gsvogūnų laiškų
-
Spausdinti
-
Dalintis
Gaminimas
Labai plonai supjaustytą žalią mėsą, užberiame pipirais, druska, smulkintu saliero lapeliais, ir Čili pipiriukais. Išspaudžiame greipfruto sulčių, užpilame alyvuogių aliejaus, užberiame svogūnų laiškų, ir užtarkuojame 24 mėn. Džiugo sūrio.
Jautienos išpjova 200 g ( labai plonai supjaustyta ).
Gero apetito!