Marinuotas kietasis sūris DŽIUGAS®

    Ingredientai

    • 200 g
      kietojo sūrio DŽIUGAS
    • 200 ml
      kokybiško alyvuogių aliejaus
    • 1/4 arbatinio šaukštelio
      rūkytos paprikos
    • 1/4 arbatinio šaukštelio
      susmulkintų paprikos dribsnių
    • 3
      nuluptos ir sutraiškytos peiliu česnako skiltelės
    • 4 šakelės
      šviežių rozmarinų
    • 4 šakelės
      šviežių čiobrelių

    Paruošimas

    Į švarų stiklainį supilkite aliejų, rūkytą papriką, paprikos dribsnius ir česnakus. Sudėkite prieskonines žoleles ir galiausiai, gabaliukais sulaužytą sūrį. Apverskite stiklainį aukštyn kojomis ir palaikykite 1 minutę, kad aliejus pasiskirstytų.

    Užsuktą stiklainį dėkite į šaldytuvą ir laikykite bent vieną valandą. Sūrį marinuoti galite iki dviejų savaičių – taip jis įgaus daugiau skonio.

    Patiekite kambario temperatūros.

    Toks sūris tinka užkandžiams vienas, juo skanu pagardinti salotas. Kartu su sūriu į stiklainį galite įdėti ir alyvuogių – turėsite puikių užkandžių asorti.

    PANAŠŪS Receptai

    Gardi sūrio DŽIUGAS® idėja

    Karpačio su sūriu DŽIUGAS®

    Velyku boba su sūriu DŽIUGAS®

    Kepti sumuštiniai su vištiena arba kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Skrebutis (brusketa) su keptomis vynuogėmis ir sūriu DŽIUGAS®

    Sausainukai su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir čiobreliais

    Makaronų užkepėlė su daržovėmis ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Šiltos miško grybų salotos su lazdynų riešutais ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Omletas su kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Trinta pomidorų sriuba su kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    ×

    Klausk sūrio Džiugas eksperto

    Jūsų asmens duomenys yra renkami ir tvarkomi, siekiant įvertinti Jūsų interneto projekto poreikius ir pateikti UAB „Čia Market tinkamiausią pasiūlymą. Užpildydami šią formą, Jūs sutinkate kad su mūsų "Privatumo Politikoje" aprašytomis taisyklėmis