Trinta pomidorų sriuba su kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Ingredientai

    • šlakelis
      alyvuogių aliejaus
    • 30 g
      sviesto
    • 1
      didelis svogūnas
    • 2 skiltelės
      česnako
    • 1 valgomasis šaukštas
      miltų
    • 300 ml
      vištienos sultinio
    • 850 g
      konservuotų pomidorų be odelių
    • 1/2 šaukštelio
      cukraus
    • truputis
      šviežių čiobrelių
    • pagal skonį
      druskos, pipirų, šviežių bazilikų
    • 30 g
      sūrio DŽIUGAS

    Paruošimas

    Alyvuogių aliejų ir sviestą sudėkite į puodą. Kai sviestas ištirps, sudėkite smulkintus svogūnus ir česnakus ir pakepkite, kol suminkštės. Tuomet suberkite miltus ir išmaišykite. Supilkite sultinį, pomidorus, cukrų, prieskonius ir troškinkite 40 minučių neuždengę dangčio.

    Išvirusią sriubą sutrinkite elektriniu trintuvu, patiekite su bazilikų lapeliais ir kietojo sūrio DŽIUGAS® skiedrelėmis.

    PANAŠŪS Receptai

    Gardi sūrio DŽIUGAS® idėja

    Karpačio su sūriu DŽIUGAS®

    Velyku boba su sūriu DŽIUGAS®

    Sausainukai su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir čiobreliais

    Makaronų užkepėlė su daržovėmis ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Šiltos miško grybų salotos su lazdynų riešutais ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Marinuotas kietasis sūris DŽIUGAS®

    Omletas su kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Pica su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir kumpiu

    Kepti sumuštiniai su vištiena arba kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    ×

    Klausk sūrio Džiugas eksperto

    Jūsų asmens duomenys yra renkami ir tvarkomi, siekiant įvertinti Jūsų interneto projekto poreikius ir pateikti UAB „Čia Market tinkamiausią pasiūlymą. Užpildydami šią formą, Jūs sutinkate kad su mūsų "Privatumo Politikoje" aprašytomis taisyklėmis