Trinta pomidorų sriuba su kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Ingredientai

  • šlakelis
    alyvuogių aliejaus
  • 30 g
    sviesto
  • 1
    didelis svogūnas
  • 2 skiltelės
    česnako
  • 1 valgomasis šaukštas
    miltų
  • 300 ml
    vištienos sultinio
  • 850 g
    konservuotų pomidorų be odelių
  • 1/2 šaukštelio
    cukraus
  • truputis
    šviežių čiobrelių
  • pagal skonį
    druskos, pipirų, šviežių bazilikų
  • 30 g
    sūrio DŽIUGAS

Paruošimas

Alyvuogių aliejų ir sviestą sudėkite į puodą. Kai sviestas ištirps, sudėkite smulkintus svogūnus ir česnakus ir pakepkite, kol suminkštės. Tuomet suberkite miltus ir išmaišykite. Supilkite sultinį, pomidorus, cukrų, prieskonius ir troškinkite 40 minučių neuždengę dangčio.

Išvirusią sriubą sutrinkite elektriniu trintuvu, patiekite su bazilikų lapeliais ir kietojo sūrio DŽIUGAS® skiedrelėmis.

PANAŠŪS Receptai

Gardi sūrio DŽIUGAS® idėja

Karpačio su sūriu DŽIUGAS®

Velyku boba su sūriu DŽIUGAS®

Makaronų užkepėlė su daržovėmis ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Šiltos miško grybų salotos su lazdynų riešutais ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Marinuotas kietasis sūris DŽIUGAS®

Omletas su kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Pica su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir kumpiu

Kepti sumuštiniai su vištiena arba kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Skrebutis (brusketa) su keptomis vynuogėmis ir sūriu DŽIUGAS®

×

Klausk sūrio Džiugas eksperto

Jūsų asmens duomenys yra renkami ir tvarkomi, siekiant įvertinti Jūsų interneto projekto poreikius ir pateikti UAB „Čia Market tinkamiausią pasiūlymą. Užpildydami šią formą, Jūs sutinkate kad su mūsų "Privatumo Politikoje" aprašytomis taisyklėmis