Krevetės trapioje tešloje su sūriu DŽIUGAS®

    Ingredientai

    • 500 g
      išlukštentų krevečių
    • 6
      trapūs sausainiai ar krekeriai
    • 3 valgomieji šaukštai
      alyvuogių aliejaus
    • 2 valgomieji šaukštai
      tarkuoto sūrio DŽIUGAS
    • 2
      česnako skiltelės, pjaustytos juostelėmis
    • petražolės

    Paruošimas

    Sumalti sausainius ir sumaišyti su supjaustytu česnaku bei tarkuotu sūriu DŽIUGAS, palikti.

    Krevetes apie 5 minutes kepti alyvuogių aliejuje. Galima papildomai įdėti vieną aštrųjį pipirą. Nupilti aliejaus perteklių, supilti dalį mišinio ir šiek tiek apkepti.

    Tiekti keptuvėlėse, apibarstant likusiu mišiniu, valgyti nedelsiant. Skanaus!

    PANAŠŪS Receptai

    Gardi sūrio DŽIUGAS® idėja

    Karpačio su sūriu DŽIUGAS®

    Velyku boba su sūriu DŽIUGAS®

    Omletas su kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Trinta pomidorų sriuba su kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Pica su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir kumpiu

    Kepti sumuštiniai su vištiena arba kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Skrebutis (brusketa) su keptomis vynuogėmis ir sūriu DŽIUGAS®

    Sausainukai su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir čiobreliais

    Makaronų užkepėlė su daržovėmis ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    ×

    Klausk sūrio Džiugas eksperto

    Jūsų asmens duomenys yra renkami ir tvarkomi, siekiant įvertinti Jūsų interneto projekto poreikius ir pateikti UAB „Čia Market tinkamiausią pasiūlymą. Užpildydami šią formą, Jūs sutinkate kad su mūsų "Privatumo Politikoje" aprašytomis taisyklėmis