Krevetės trapioje tešloje su sūriu DŽIUGAS®
Ingredientai
- 500 gišlukštentų krevečių
- 6trapūs sausainiai ar krekeriai
- 3 valgomieji šaukštaialyvuogių aliejaus
- 2 valgomieji šaukštaitarkuoto sūrio DŽIUGAS
- 2česnako skiltelės, pjaustytos juostelėmis
- petražolės
- Spausdinti
-
Dalintis
Paruošimas
Sumalti sausainius ir sumaišyti su supjaustytu česnaku bei tarkuotu sūriu DŽIUGAS, palikti.
Krevetes apie 5 minutes kepti alyvuogių aliejuje. Galima papildomai įdėti vieną aštrųjį pipirą. Nupilti aliejaus perteklių, supilti dalį mišinio ir šiek tiek apkepti.
Tiekti keptuvėlėse, apibarstant likusiu mišiniu, valgyti nedelsiant. Skanaus!