Krevetės trapioje tešloje su sūriu DŽIUGAS®

Ingredientai

  • 500 g
    išlukštentų krevečių
  • 6
    trapūs sausainiai ar krekeriai
  • 3 valgomieji šaukštai
    alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai
    tarkuoto sūrio DŽIUGAS
  • 2
    česnako skiltelės, pjaustytos juostelėmis
  • petražolės

Paruošimas

Sumalti sausainius ir sumaišyti su supjaustytu česnaku bei tarkuotu sūriu DŽIUGAS, palikti.

Krevetes apie 5 minutes kepti alyvuogių aliejuje. Galima papildomai įdėti vieną aštrųjį pipirą. Nupilti aliejaus perteklių, supilti dalį mišinio ir šiek tiek apkepti.

Tiekti keptuvėlėse, apibarstant likusiu mišiniu, valgyti nedelsiant. Skanaus!

PANAŠŪS Receptai

Gardi sūrio DŽIUGAS® idėja

Karpačio su sūriu DŽIUGAS®

Velyku boba su sūriu DŽIUGAS®

Sausainukai su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir čiobreliais

Makaronų užkepėlė su daržovėmis ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Šiltos miško grybų salotos su lazdynų riešutais ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Marinuotas kietasis sūris DŽIUGAS®

Omletas su kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Trinta pomidorų sriuba su kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Pica su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir kumpiu

×

Klausk sūrio Džiugas eksperto

Jūsų asmens duomenys yra renkami ir tvarkomi, siekiant įvertinti Jūsų interneto projekto poreikius ir pateikti UAB „Čia Market tinkamiausią pasiūlymą. Užpildydami šią formą, Jūs sutinkate kad su mūsų "Privatumo Politikoje" aprašytomis taisyklėmis